Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta apám, hogy rám olyan jó nők néznek, nem is érti miért nincs barátnőm? El lehet hinni ezt neki vagy csak jófejségből mondja?
Figyelt kérdés
Azt mondja, ha ilyenek néznének rá azonnal rájuk nyomulna..2022. márc. 8. 21:37
11/13 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem mond ilyeneket mert tudja, hogy úgyse lesz már senkim, annyira gusztustalanul ocsmány vagyok... és hát neki is bőven van benne felelőssége, mivel tőle örököltem minden szart.
Hát ez van
12/13 anonim válasza:
Szerintem látja, hogy nincs önbizalmad és így akarja növelni.
13/13 A kérdező kommentje:
12-es lehet.
2022. márc. 10. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!