Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
30 éves nő vagyok. Négy kapcsolattal a hátam mögött.
Az elsőnél még fiatal voltam, 18 éves. Tartott két és fél évig. Jó viszonyban maradtunk, de ő hagyott el anno. Időnként beszélünk. Újra is kezdte volna már, de én nem akartam. Neki sem sikerülnek a kapcsolatai, és nagyon azt érzem, hogy szinte már mindegy neki, csak legyen valaki. Nem volt súlyos vita, egyszerűen eltávolodunk.
A második a szappanopera időszaka. Ott volt minden. Veszekedés, békülés. Szeretett, de biztos vagyok benne, hogy sosem szerelemmel.
A harmadik.. én léptem ki, mert nagyon elfajult. Mindig mindenről elszámoltatott.Őt az exe megcsalta, és szerintem ez nagyon benne maradt. Sose volt semmi sem jó, amit csináltam. Pedig nagyon szerettem volna, ha működik.
A negyedik. Nagyon szépen indult. Aztán nagyon gyorsan véget is ért. "Mindig olyat szerettem volna mint te, de valamiért nem megy." Aztán alig egy hónap múlva már új barátnője volt, egy hónappal később pedig össze is költöztek.
Én pedig nem tudom, hogy mi a baj velem. Általában megkaptam az exektől, hogy te olyan normális vagy, értelmes vagy. Sosem vernél át. De igazából meg sosem szerettek olyan nagyon mégsem.
Négyből három megkeresett. "Sokszor eszembe jut, ami köztünk volt. Engem még senki sem szeretett úgy, mint te." Blabla.
Valahogy azt érzem, hogy nem látnak többet bennem a legtöbben, csakhogy megbízható vagyok. De igazából nem kellek azért olyan nagyon mégsem. :D
Rosszul választasz. A veszekedés, egymás marása, utána esküdözés az a bántalmazó kapcsolatokban van.
A többi meg nem szeretett, minek maradjanak.
Ne azt nézd, hogy mit mond a másik, hanem.hogy mit csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!