Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell finoman jeleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell finoman jeleket adni, flörtölni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem volt még kapcsolatom, most viszont van kozos érdeklődés egy fiuval, de nem tudom, hogy mutassam ki, hogy erdekel de ne legyen tulzas. Egyebkent megy a flörtölés de csak nqgyon intenzíven, túlzással:( itt meg komolyabb lenne a cél meg ilyen normális dolog

Fiúk egy szórakozóhelyen, házibuliban hogyan tudná éreztetni veletek egy lány, hogy nem vagytok semlegesek?

Ti milyen jeleket adnátok?

20L

2022. márc. 7. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szemezés, mosoly, keresed a társaságát, bármilyen indokkal próbálsz vele beszélgetni.
2022. márc. 7. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A flört ennél egy kicsivel több erotikus jelzés, oda-vissza célzás mindkét fél részéről!
2022. márc. 7. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Néha random rámosolyghatsz, tartod a szemkontaktust vele, figyelsz mindig rá, ha mond valamit, beszélgetést kezdeményezel.
2022. márc. 7. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
De random célzás mire? Szexualitásra túl ri b ancos én pedig kedvesebben ismerkednék, nem egyutt akarok aludni vele
2022. márc. 7. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

A flört nem a szerénységről szól!

Van olyan hogy a csaj elpirul ha a férfi ránéz.(De szerintem ezt nem tudod irányítani és ez leginkább a szégyenlős ,introvertált ,tapasztalatlan csajoknál van.)

Írd be google keresőbe, talán ott többet olvashatsz a témában.

2022. márc. 7. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt, hogy többször is odajött hozzám a munkahelyemen egy gyakornok csaj és kereste a munkatársát.(Én is csak látásból ismertem a kollégáját)

Ami még árulkodó jel volt, hogy az egész cégnél csak nekem köszönt sziát!

2022. márc. 7. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Még wiki is van róla! :)

Már nem tudom mit írhatnék még.

2022. márc. 7. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!