Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan indíthatnék beszélgetést vele?
Figyelt kérdés
Nos a munkahelymen van egy férfi, de nem a munkatársam, csak néha elmegyünk egymás mellett akkor.
Biztonsagi őr a plázában én meg az egyik üzletben dolgozom.Sosem beszéltünk még. Én meg hát elég antiszoc vagyok, nehezen kezdeményezek így beszélgetést, pláne olyannal aki tetszik. Mivel lehetne mégis elkezedeni? Ürügy se nagyon van.
2022. márc. 6. 21:10
1/6 anonim válasza:
Mondd neki, hogy segítsen, mert lopás történt az üzletben. Megkérdezi,ki vt az, odaviszed egy tukorhoz,ramutatsz a tükörképe re,és azt mondod: Az a férfi ellopta a szívemet
2/6 A kérdező kommentje:
😂Ez jó, de nincs nálunk tükör, és nem merném megtenni. 😂
2022. márc. 6. 21:55
3/6 anonim válasza:
Akkor kérd meg egyik ismerősét,hogy mondja el ő
4/6 anonim válasza:
Talán figyeld meg mikor jár szünetre es akkor menj te is, akkor hátha lesz valami amin el tudtok beszélgetni. Remélem azért annyira nem vagy antiszoc hogy nem is köszöntök egymásnak, mert ha köszönés van egy mosoly is jó lehet hozzá, hétfőtől nem kell maszk ez szuper :) instan Facebookon jelöld be nézd meg hol szórakozik aztán menj oda a barátaiddal ott tuti megszolit majd, ez nekem bevallt. Sok sikert :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszöni köszönünk egymásnak persze. Fogalmam sincs nincs hogy hívják, így nem tudom bejelölni.
2022. márc. 6. 22:37
6/6 anonim válasza:
Valaki biztosan tudja a nevét a munkahelyről kérdezz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!