Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sietteti a dolgokat? Ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sietteti a dolgokat? Hogy értettessem meg vele hogy nekem ez nagyon gyors pár napja beszélgetünk és már talit akar?

Figyelt kérdés
Nemrég rámírt egy pasi még szinte alig beszéltünk,alig ismerem erre már találkozni akar velem.Azt írja hogy akár ha szeretném eljön értem.Már írtam neki egyszer hogy egy kicsit ismerkedjünk írásban,a pasi írta hogy komolyan gondolja velem..
2022. márc. 6. 10:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg nem volt kapcsolatom.
2022. márc. 6. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Ő csinálja jól.

Írni mindenki azt ír, amit akar, és ösztönösen jobb színben akarja magát feltüntetni. Ő is, te is.

Csak élőben tudjátok egymást megismerni.

2022. márc. 6. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Én a címemet nem adnám meg neki, vagyis értem ne jöjjön. De elmennek vele találkozni. Semmi értelme hetekig írogatni, gyerekes, komolytalan.

Ha te nem akarsz vele még találkozni, akkor írd meg neki így szépen magyarul, hogy neked ez gyors. De lehet akkor nem fog komolyan venni, és ismerkedik inkább mással.

2022. márc. 6. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy miért kell minősíteni egy másik ember határait? Nyilván, ha hónapokig akarná húzni a találkozót, akkor igen, az nem túl komolyan vehető, de ha a kérdező előbb szeretne egy-két hetet beszélgetni, az miért akkora nagy tragédia? Marha komolyak lehetnek annak a szándékai, aki egy-két hetet nem bír ki a találkozóig... Nem mindenki szeretne egy vadidegennel azonnal találkozni, van, aki egy ilyenkor baromira feszélyezve és kellemetlenül érzi magát, nem tud ellazulni, stb. Ez nem olyan, mint amikor ismerősi körben ismerkedsz, vagy munkahelyen, vagy bármi, ahol spontán módon alakulnak a dolgok, meglátod a másikat bizonyos szituációkban, abból leszűröd, mennyire szimpatikus, stb. Itt két vadidegen ember találkozik úgy, hogy szó szerint semmit nem tudnak egymásról. Szerintem igenis jogos, ha valakinek arra van igénye, hogy egy-két hétig beszélgessenek előbb. Mert igenis, nagyon sok mindent le lehet szűrni ilyen beszélgetések alatt a másikról (ma már ugye nem csak chatelésből állhat az online ismerkedés, lehet videóhívásokat is intézni ingyen), pl. hogy egyáltalán tudnak-e beszélgetni. A személyes találkozók alkalmával is ösztönösen jobb színben próbálja feltűntetni magát a másik, pl. sokszor azok a csajok is full sminkben tolják, akik hétköznap abszolút nem, vagy a pasi használ valami extra parfümöt, miközben általában bűzlik az izzadtságtól, stb. Ugyanolyan lutri ez is, és csak az idő mutatja meg, mi volt igaz, és mi nem.

Én egyetlen esetben megyek bele valakivel azonnali találkozóba: ha az első pillanattól online is érződik, hogy van összhang, jól tudunk beszélgetni. Ha ez nincs meg, akkor kivárok kicsit, hátha beindul. Ahol ez nem történt meg, mégis belementem a találkozóba, az egy kalap kaki lett amúgy is.

Kérdező, mondd meg kerek-perec, hogy neked ez így túl gyors, nem szeretnéd, ha elmenne érted, mert két idegen vagytok egymásnak. Ha valóban érdekled, akkor tiszteletben tartja a határaidat (de nyilván semmi sem garantálja, hogy addig nem megy el más csajjal is randizni), ha meg nem, akkor úgysem illettetek össze.

2022. márc. 6. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a nemrég? Pár napja?

"Már írtam neki egyszer hogy egy kicsit ismerkedjünk írásban,a pasi írta hogy komolyan gondolja velem."

Még várhat. Ne hagyd magad sürgetni, ha neked korai a találkozás. Előbb lehet telefon, videochat.

2022. márc. 6. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ahogy te érzed. Mondd meg neki, hogy neked ez gyors. Ha nem tetszik neki lépjen tovább.
2022. márc. 6. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Miny jön a kövi kérdés, hogy már 1 hónapja írok a pasival és nem hív sehova.
2022. márc. 6. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mire várjon? Az írogatás tök személytelen. Nem jobb élőben találkozni és egyből látni, hallani a másikat?
2022. márc. 6. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
En egy pasival minel elobb talalkozni akarnek szemelyesen, ha csak roviden is beulni valahova. Peldaul azert, hogy kideruljon, kuka, nem is olyan, ahogy kepzeltem, vagy oke, o erzi, hogy en nem. Semmikepp nem mennek egyre beljebb egy illuzioba, amig nem volt szemelyes.
2022. márc. 6. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
#4 Azért kérlek, mert aki online ismerkedik, az tudja már, hogy minél előbb találkozóra kell sort keríteni. Mert amúgy nettó időpocsékolás. Levelezésből nem fogsz senkit megismerni.
2022. nov. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!