Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek szégyent, ha egy férfi rámnéz és miért jövök zavarba, ha beszélgetni akar velem?
Félek kicsit a férfiaktól. Nem mindegyiktől, volt például aki nagyon tetszett, kezem-lábam megremegett. Tegnap bementem dolgozni (inkább szezonális munka volt, de jó idő volt és kinyitottunk, étteremről van szó), és besétált a barátnőjével.
Vajon mitől félhetek, és ezt mivel tudnám leküzdeni? Borzasztóan zavar, hogy senkinek nem kellek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
19/L
Ha nem volt eddig társasági életed, akár a munkahelyen, akár máshol, akkor jogos, hogy szorongsz. Ez az évek alatt el fog múlni, ahogy látod, hogy nem harapnak mások.
Másrészt minden ismerkedés valahol tud kínos lenni, vagy úgy mondanám hogy az eleje kellemetlen. Aztán ahogy megismeritek egymást, már egyre barátibb.
Nem hinném hogy nem fogsz kelleni senkinek. Másrészt ne kelleni akarj valakinek, hanem a másikat szeretni.
én pont így vagyok a nőkkel.
van kedved beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!