Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akarhat olyan férfi komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat olyan férfi komoly kapcsolatot, aki már az első beszélgetésnél a fétiseinkről akar beszélgetni?

Figyelt kérdés

Azt mondta, komolyat szeretne mindenképp. Annyira, hogy már az elején úgy viselkedett, mintha járnánk. Pl. mondta, hogy őt már megcsalták, de biztos benne, hogy én nem fogom. 1-2 óra beszélgetés után elmondta, hogy neki intimszőr és hónaljszőr fétise van és hogy meghagynám-e ott a szőrt a kedvéért. Ez nekem is jó lenne, mert nem kéne foglalkozni vele. Jó, annyit megenged, hogy nyáron, ha strandra megyek, leszedjem, de milyen szar már a társadalom, hogy emiatt igénytelennek gondolják a nőket. Majd megkérdezte, nekem van-e valamilyen fétisem és ha igen, részletezzem. Itt tiltottam le a fenébe :D

Szívesen beszélgetek szexről a barátaimmal, a párommal, még a munkatársaimmal is, de nem olyannal, akinek a létezéséről 2 órája még nem is tudtam.

Szerintetek akarhatott komolyat, vagy csak azért mondta, hogy hátha akkor hamarabb fekszem le vele (természetesen a megfelelő hosszúságú szőrrel a lábaim között)?

2020. máj. 23. 09:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, komolyat akart, csak túl nyílt volt
Vannak ilyenek, simán akarhatott komolyat, de lehet, hogy nem
Biztos csak szexre utazott
Én is imádom a hónaljkutyát!
30 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
100%, hogy csak azért osztja meg veled, hogy tudja milyen dolgokra vehet rá téged és csak erre vagy neki jó.
2020. máj. 23. 10:02
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a fétiseket jobb előre tisztázni. Valószínűleg ez neked túl korán volt, de tényleg jobb előre, mint ha a 'fura' dolgok akkor derülnek ki, mikor már pár éve együtt vagytok és olyankor jönnek itt a "Furcsa dolgot kért tőlem a párom az ágyban ami nekem nem fér bele, de szeretem és nem akarok szakítani, mit tegyek?" jellegű kérdések.

Szerintem komolyat akart a pali, és szerintem ez felelősségteljes dolog. Mint ha pl tudod, hogy sose akarsz gyereket. Jobb előre közölni, és ha ez a másiknak nem oké akkor egyáltalán nem kell tovább rabolni egymás idejét.

Már persze, ha a pali semmi másról nem tud beszélni, az fura volna tényleg

2020. máj. 23. 10:06
 3/18 anonim ***** válasza:
2%
Miért, az milyen, amikor nők, már az első randin megkérdezik, hogy: "Mit dolgozol?" azaz MENNYIT KERESEL? Na ez milyen?
2020. máj. 23. 10:10
 4/18 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező. Mi a bajod az inti szőr fétissel ?
2020. máj. 23. 10:27
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
#3 Te idióta, mindenki aki ismerkedik, az első randin megbeszéli, ki mit dolgozik. Nők is, férfiak is elmondják. Honnan a fenéből tudjam, mennyit keres egy mérnök mondjuk, hallom van aki 200 valamennyit, van aki a dupláját.
2020. máj. 23. 10:28
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Intimszőr
2020. máj. 23. 10:28
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

#3: Neked meg mi ment az agyadra? Férfiak is ugyanúgy megkérdezik. Talán szégyelled a melód?

Nem akar semmi komolyat.

"de biztos benne, hogy én nem fogom."

És ezt 1-2 óra beszélgetés után kijelentette? Vagy debil vagy csak nyalizik neked.

2020. máj. 23. 10:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
"azt mondta komoly kapcsolatot akar". Hát kisszivem mondani mindent lehet.
2020. máj. 23. 10:32
 9/18 A kérdező kommentje:

#3: Nagyon szomorú, hogy neked probléma ez a téma. Ez egy alap kérdés, nemhogy az első randin, hanem az első chatelésnél is mindig megbeszélem mindenkivel, ki mit tanul, dolgozik. Nem azért, hogy megtudjam, mennyit keres, hanem mivel az élete része a munka, ezért érdekel és szerintem fontos téma. Ugyanúgy, mint pl a hobbi.

#4: Az intim szőrrel semmi, mondjuk nekem jobban tetszik szőrtelenül és nyáron nem akarnám, hogy a bikini vonalam is szőrös legyen. A hónaljkutya már egy erősebb szint, nincs az a pénz, hogy én a szőrt ott 3 napnál tovább meghagyjam. De a legnagyobb baj az volt, hogy rögtön azt kérte, részletesen meséljek a fétiseimről, szerintem ezt nem az első beszélgetésnél kéne.

2020. máj. 23. 10:33
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Fétis...öcsém..még a hátamon is feláll a szőr ettől a kifejezéstől..

Hogy egy olyan dolog mint az hogy valakinek bejön az intim szőrzet..ez már egy olyan kategóriába essen hogy a beteges kategóriába kerüljön..

Pedig ha csak simán annyit mond hogy tetszik hagyd meg,lehet semmi bajom vele.

Azzal lenne gondom ha az idiótasággal valaki egy ilyen snassz dolgot devianciaként akar beállítani..

Á..ezt a szót meghallanám valakitől akivel ismerkedek annak már reszeltek..

2020. máj. 23. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!