Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akarhat olyan férfi komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat olyan férfi komoly kapcsolatot, aki már az első beszélgetésnél a fétiseinkről akar beszélgetni?

Figyelt kérdés

Azt mondta, komolyat szeretne mindenképp. Annyira, hogy már az elején úgy viselkedett, mintha járnánk. Pl. mondta, hogy őt már megcsalták, de biztos benne, hogy én nem fogom. 1-2 óra beszélgetés után elmondta, hogy neki intimszőr és hónaljszőr fétise van és hogy meghagynám-e ott a szőrt a kedvéért. Ez nekem is jó lenne, mert nem kéne foglalkozni vele. Jó, annyit megenged, hogy nyáron, ha strandra megyek, leszedjem, de milyen szar már a társadalom, hogy emiatt igénytelennek gondolják a nőket. Majd megkérdezte, nekem van-e valamilyen fétisem és ha igen, részletezzem. Itt tiltottam le a fenébe :D

Szívesen beszélgetek szexről a barátaimmal, a párommal, még a munkatársaimmal is, de nem olyannal, akinek a létezéséről 2 órája még nem is tudtam.

Szerintetek akarhatott komolyat, vagy csak azért mondta, hogy hátha akkor hamarabb fekszem le vele (természetesen a megfelelő hosszúságú szőrrel a lábaim között)?

2020. máj. 23. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
A szőrtelenség a pedofiloknak is tetszik, aki pedig egy felnőtt nőt csak szőrtelenül talál vonzónak, az -szerintem- pedofil.
2020. máj. 23. 10:53
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
11. Elmebeteg-e vagy?
2020. máj. 23. 11:00
 13/18 A kérdező kommentje:
#11: Te jó isten :'D
2020. máj. 23. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
12-es Pedofil vagy -e ?
2020. máj. 23. 11:16
 15/18 anonim ***** válasza:

14.-re.

Nem, csak türelmetlen.

2020. máj. 23. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti nem akart komolyat.

Gondolj arra, hogyha élőben ismerkednél valakivel és mondjuk a 2. randin a szex és a fétisek lennének a téma...felhúznád a szemöldököd, nem?

2020. máj. 23. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Meredek, nem minden ember ilyen közvetlen párhuzamban, így inkább maga alatt vágja ezzel a fát.
2020. máj. 24. 07:42
 18/18 mikeXxX ***** válasza:
Ha nem is 2 óra után de viszonylag hamar szeretek a fétisemről is beszélni pont amiatt hogy ne feleslegesen húzzuk egymás idejét mivel komolyat keresek és nem csak szexkapcsolatot de az már régen rossz ha valaki erőltet valamit rád én is inkább csak amiatt érdeklődök hogy ő neki is tetszik a fétisem vagy sem.
2020. máj. 24. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!