Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat olyan férfi komoly kapcsolatot, aki már az első beszélgetésnél a fétiseinkről akar beszélgetni?
Azt mondta, komolyat szeretne mindenképp. Annyira, hogy már az elején úgy viselkedett, mintha járnánk. Pl. mondta, hogy őt már megcsalták, de biztos benne, hogy én nem fogom. 1-2 óra beszélgetés után elmondta, hogy neki intimszőr és hónaljszőr fétise van és hogy meghagynám-e ott a szőrt a kedvéért. Ez nekem is jó lenne, mert nem kéne foglalkozni vele. Jó, annyit megenged, hogy nyáron, ha strandra megyek, leszedjem, de milyen szar már a társadalom, hogy emiatt igénytelennek gondolják a nőket. Majd megkérdezte, nekem van-e valamilyen fétisem és ha igen, részletezzem. Itt tiltottam le a fenébe :D
Szívesen beszélgetek szexről a barátaimmal, a párommal, még a munkatársaimmal is, de nem olyannal, akinek a létezéséről 2 órája még nem is tudtam.
Szerintetek akarhatott komolyat, vagy csak azért mondta, hogy hátha akkor hamarabb fekszem le vele (természetesen a megfelelő hosszúságú szőrrel a lábaim között)?
Szerintem tuti nem akart komolyat.
Gondolj arra, hogyha élőben ismerkednél valakivel és mondjuk a 2. randin a szex és a fétisek lennének a téma...felhúznád a szemöldököd, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!