Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne végre államilag szabályozni a társkeresési piacot, hogy az eddig kevésbé sikeres férfiak is érvényesülhessenek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 17:07
21/35 anonim válasza:
Nem véletlenül hívják a bibliában az embereket báránynak, akiket terelni kell. Az egész vallást high IQ indiai papok találták ki, miután megfigyelték a társadalmat. Az eredménye a modern civilizáció.
22/35 anonim válasza:
Szerintem te inkább kezeltesd magad, mert láthatóan valami nincs rendben az emeleten. Ezt már csak az a beteges gondolatmenet is jól bizonyítja, miszerint számodra a nők csak tárgyak. Én speciel az ilyen mentalitású “pasikat” meg emberszámba sem veszem, tehát nekem aztán édes mindegy, csak kínosan szánalmas, mikor ezek a kis pasikák sírnak, hogy nekik nem jut nő. Hát meg is érdemlitek, aki emberi lényeket tárgynak titulál, az ne is várjon maga mellé senkit. Ott a kezed, aztán hajrá.
23/35 anonim válasza:
Szegény szerintem szellemileg nem ép
24/35 anonim válasza:
"Én speciel az ilyen mentalitású “pasikat” meg emberszámba sem veszem":
Amíg nem jön Chad. Akkor egy pillanat alatt szétteszed a lábad, aztán bűntudatod lesz és feljössz ide megtisztulni.
25/35 anonim válasza:
De ugye akkor állami szabályzással a melegeknek is kiosztanának pasikat? Ha nincs elég meleg, hát átcsoportosítanak a heterokból.
26/35 anonim válasza:
#14: "Amikor látom, ahogy a középiskolai szerelmem, akivel az életemet összekötését képzeltem volna el, hivatalosan leszbikus nőként Dubajozik egész évben"
Pláne egyéni szoc. probléma.
27/35 anonim válasza:
El kell szomorítsalak, senkinek nem “teszem szét” csak úgy, pláne hogy 6 éve vagyok kapcsolatban és van gerincem, na meg tartásom is. De te nyugodtan élj csak ebben a kis álomvilágban, nekem aztán nem oszt, nem szoroz.
28/35 anonim válasza:
25: Tinderes/Grindr -es tesztjeim alapján nekik nincs komoly problémájuk. Más a helyzet a leszbikusokkal, de az ő helyzetüket meg megoldaná a párkapcsolati piac helyretétele.
29/35 anonim válasza:
Ilyen kretén kérdést hogy lehet feltenni?
Megérett a világ a pusztulásra.
30/35 anonim válasza:
A nők nem tárgyak akibe csak úgy bele ürítesz és mész a dolgodra.
Érző lények.
A férfiak meg akkor állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!