Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy lettem a sok közül, aki nem tud megismerni egy lányt sem. Mit tudnék tenni ahhoz, hogy sikeres legyek?
Sziasztok!
Jellemre úgy érzem, a társasági életem elég aktív, sok embert ismerek, sok nőt, és közel álló barátságaim is vannak. Próbálkozom ilyen dolgokkal is, hogy tinder, vagy badoo, de úgy érzem az csak a húzogatásról szól, így hát elengedtem. Egy pozitív világlátású ember vagyok, meg vagyok békélve önmagammal, viszont már nem szeretnék egyedül lenni, több mint 2 éve tart ez az időszak, amiben rengeteget változtam, javultam, és sok minden kirajzolódott a jellemem körül; Szeretem a zenét, gitározok is, dalszövegeket is írok, edzek, aktívan amatőrként pingpongozok, és mindezekben elismernek engem. Határozott vagyok, és illedelmes a nőkkel, a humorom ha kinyilvánítom, akkor megkapom érte a mosolyt, és nevetést, de egyszerűen úgy érzem, hogy mostanában rettentő nehéz olyan kapcsolatot létrehozni, hogy az tartós legyen. Gondolkodom azon is, hogy én velem lenne a baj, úgy külsőleg, természetesen csak feltételezem, nem ismerem el. szóban sokkal jobban ki tudok bontakozni, mint chaten, vagy akár más digitális platformon. Úgy érzem, alkalmas vagyok, és már nem csak egyedül szeretnék boldog lenni, hanem valakivel együtt, aki mellettem akár boldogabb is lehet. 20/F
a sok női ismerősöd közül hívjad valamelyiket randira
pl. hívd el ping-pongozni
Nem értem hol a probléma:
Extrovertált , sikeres , kommunikatív , humoros , stbstb ember vagy, és nincs veled semmi problèma, vagy esetleg mègis?
Második válaszoló, nem vélem magam egy tökéletes embernek, viszont ami ennek az oka - márpedig biztos van - akkor mi lehet az?
Első, az a helyzet, hogy sajnos nem nagyon vevőek rá, már megpróbáltam:( Akiket ismerek, ők ismerősök, és nem sokat beszélünk. A kollégiumban nagyon széles körben vagyunk jelen, vannak zenészek, vannak fogtechnikusok, mentő-ápolók, vannak kozmetikusok, és még sorolhatnám. Nem feltételezem, hogy nem lenne közös témám akármelyikkel sem, hisz engem nagyon sok dolog érdekel. Ők viszont nem vesznek részt a közösségben mindennapos szinten.
Na a napi nyomorult.
És te sehol nem találkozol nőkkel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!