Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rapid randi sikeres volt?

Figyelt kérdés

Sikeres lehet?

Lakat party, rapid randi, volt akinek pozitív a tapasztalata?

2021. dec. 6. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Baromság.
2021. dec. 6. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben, kedves 1-es hozzászóló!?
2021. dec. 6. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Felénk ilyen nincs (kis megyeszékhely), de én simán kipróbálnám. Férfiként már eleve, hogy leülhetek, nagyobb előny, mint bármelyik másik társkereső, ahol havonta talán egyszer behúznak, mert csak átlagos a kinézetem. Szerintem, ez azoknak kedvez, akiknek jobb a beszélőkéjük.
2021. dec. 7. 01:20
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Fél évre be vannak telve a helyek és csak pesten van ilyen.

Volt a megyénkben is 10 éve de már megszűnt az ilyesmi. Gondolom akkor nem volt túl nagy sikere.

2021. dec. 7. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Voltam ilyen lakat partyn anno

Nyilván én voltam tök béna, de szörnyű volt, legalábbis társkeresés szempontjából

Nyilván sikeres lehet ha amúgy sem vagy elveszett, ha viszont nem vagy túl vonzó értelmetlen az egész

Megfogadtam pár ilyen után hogy soha többet egyetlen közösségi randira sem, véletlenül sem.

Nem az én vilagom az ilyen, túl versenyszagú, erőltetett és a tömegben elvesznek az emberek, nem túl szimpatikus az egész. Én nagyon rosszul éreztem magamat ilyen rendezvényeken általában

2021. dec. 7. 11:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 7. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen rapid randin egyszer.

Nem volt rossz élmény, egy randim is lett azzal, akivel kapcsolatban titokban reméltem, hogy én is tetszem neki. Tetszettem is neki, de csak egy randit ért meg a dolog sajnos. Pedig, nagyon rendben volt a lány.

2021. dec. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!