Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól ismerkedni? 22F
Figyelt kérdés
Megvan a háttér sztori, hogy miért nem volt még barátnőm, nem vagyok defektes vagy ilyesmi… Röviden, külföldön éltem sokáig és nem rég jöttem haza, mindig is magyar lányt szerettem volna…
Sok embertől megkaptam, hogy az ilyen ismerkedés trénerek tanfolyamjai csak idő és pénz pazarlás. Az ilyen trénerekből is sok van… Segítséget szeretnék kérni, nem tudom, hogy ez az egész ismerkedés miből áll össze, hogyan működik és mit/hogyan kell csinálni, mire kell figyelni stb…
2022. febr. 16. 12:08
1/2 anonim válasza:
Találkoztál már emberi lénnyel valaha?
2/2 A kérdező kommentje:
Persze
2022. febr. 16. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!