Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz 33 éves nőként társat találni?
#61:
De troll kommenteket miért veszel komolyan? Nekem van hivatali jellegű munkám, ott kikomolykodom magam. Ti itt akadémiai székfoglalókat tartotok talán az olyan színvonalas kérdések alatt, hogy “Hús/vérpéniszed van?”
Nem az én hibám, ha egyik-másik kommentemben nem ismeritek fel a szarkazmust.
De ha gondolod, szívesen átdobom privátban a screenshotját annak a kérdésnek + 10 perc alatt 3 oldalnyi agyament kommentnek, amik arról szóltak itt kb 3 hete, hogy ki/mi lehetek és hogy nézhetek ki. A poénosabbra/fanyarabbra vett válaszaim (amit rendszerint nem akartok megérteni, hogy NEM KELL KOMOLYAN VENNI!) a kutya f*sza azokhoz az elborulásokhoz képest, amit leműveltek “normálisan író” kommentelők.
Szóval fogd meg a véleményed magadnak és rakd a tűzre, mert egy fokpiszkálót nem ér:
"Szóval fogd meg a véleményed magadnak és rakd a tűzre, mert egy fokpiszkálót nem ér"
Celsius vagy Fahrenheit, Morfika? 😂
37F incel
Ez csak a szokásos hétvégi 30-as nőket fikázó kérdés.
Egy 33 éves nő pontosan tudja, hogy tud ismerkedni gond nélkül.
Én 40-éves pasi vagyok,s ugyanúgy társat,Hölgyet keresnék,először privi beszélgetésre,ismerkedésre...
F
A válasz az, hogy nem nehéz de válogatsz ezerrel.
Nem baj ha az ember 'válogatós', de azért reálisan kell néznie a lehetőségeit. Ha mindenkiben csak a hibát látja, mindenkit 'leír' akkor mégis mit vár?
A szuperpasikat ( Chadeket ) elkapkodták már, és mindenkinek van valami hibája, neked is kérdező. Talán adni kéne esélyt átlagos pasiknak nem pedig leírni mindenkit.
"Akinek eddig nem voltak említésre méltó hosszabb távú kapcsolatai, azokra nem tudok egészséges emberként tekinteni"
Nekem volt egy 7 évig tartó kapcsolatom, 27 évesen lett vége. Azóta csak 1-2-3 hónaposak voltak. Pedig eltelt azóta 13 év, de semmi komoly nem lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!