Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz 33 éves nőként társat találni?
"35- 40 ig írtam de igazából 45 ig lehet feljebb veszem, de többre nem szeretném."
Szerintem nyugodtan indíthatnál 30-ról.
És helységnév +50km sugár eléggé leszűkíti a keresést. Az egész ország nem nagy, és lehet, hogy valaki csak holnap költözik hozzád közelebb.
#24:
Én HO-ból lazább napokon vagyok fenn munkaidőben. :D Ennek vajmi kevés köze van ahhoz, hogy munkai után elmegyek szórakozni/iszogatni és kb minden alkalommal jönne velem partner. :D
" hogy itt se akarsz ismerkedni. "
Itt? A sok agyament incel között? Társat akar a kérdező, nem idegbajt.
"de nem 57 éves fogatlan emberrel vagyok egy szinten úgy gondolom"
Elmeletileg nem. De akivel egy szinten vagy, az a 25 alatti korosztalyban keresgel :)
Nonek lenni csak 18-30 kozott buli, utana visszanyal a fagyi :)
37F incel
48
Hülyeség. A fiatalok többsége undorodik szexuálisan az idősebbektől (én is) és az idősek többségének is van magához való esze, hogy a saját kaliberjét tartsa érdekesnek és vele vágyjon kapcsolatra. Ez csak egy szutyok fórumos bosszúfantázia, hogy évtizedes szakadékokkal egymásra vágynak emberek, azok közül is varázslatos módon a nő a fiatalabb.
Mindenhol azt látom, hogy az emberek 80%-a korabelivel van és hozzá sem érne a gyereke/szülője korosztályához. A kérdezővel sem a kora a baja, ez egészen biztos. Minden ujjára jutna korabeli, vele egy kaliberű ember, csak vagy tévesen érzékeli magát és azt, hogy ő milyen kaliber vagy baszik az egészre és otthon kuksol.
"De akivel egy szinten vagy, az a 25 alatti korosztalyban keresgel :)"
Ja, keresgélni azt lehet. Még a hideg is kiráz, amikor ilyen vén taták bepróbálkoznak. Nem tudom, mit képzelnek magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!