Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott, teljesíthetetlen elvárások miatt növekedett meg ennyire az Incelek száma az elmúlt években?
30, igen, igazi zsenik mind. Mondjuk, én egy ilyen magányos zsenit se ismerek. Sőt az oldalon lévő adjunktus jelöltek se tűnnek igazán zseninek, de persze, lehet igazad. Valahol a világban lehet olyan hely, ahol az igazán okos, tanult férfiak tömegesen verik maguknak otthon.
Mondjuk egy tájékozott, tanult, önmagát fejleszteni képes és akaró férfi, nem tudom hogy képes olyan beszűkült lenni, ami az incel léthez elengedhetetlen. Nekem egy igazán incel ismerősöm van, valami szakmát végzett és most betanított munkás. Van olyan ismerősöm is, aki csak simán sikertelen, nem vallja az incel elveket, ő se az a több diplomás értelmiségi, bár nem a tanultságán múlik, hogy egyedül van. A két pasi között az a különbség, hogy előbbi idióta, agresszív, labilis és emellett buta, a másik normális gyerek, alacsony végzettséggel. Az egyik incel, a másik sikertelen.
Amennyiben az incel eredeti, szó szerinti jelentését használod, abban az esetben sincs igazad, mert minden értelmiségi és anyagi szinten vannak magányos, de aktívan párt kereső férfiak, nem függ össze a tanultsággal.
Ha viszont az incel létformát, nézőpontot, stílust jelenti a szó, ebben az értelmében használva, kétlem hogy sok incel lenne sok diplomás.
"gyengébbik nem"???
És még kérded miért nincs barátnőd?
"Többségük kifejezetten intelligens, művelt férfi, "
Ja, persze, meg túl jók. Ez a bajuk szerencsétleneknek.
"pont ezért nem tud a gyengébbik nemmel szót érteni."
Bogárka, semmivel nincs kevesebb művelt, intelligens nő, csak azok nem állnak szóba veletek az elborult világképetek miatt. Értelmes ember nem sír, hisztizik itt, és nem hibáztatja a világ másik felét a saját balfa$sága miatt. Lehet, hogy van pár intelligens incel, de azok nem ti vagytok a mindenféle elborult, irreális elméleteitekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!