Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott, teljesíthetetlen elvárások miatt növekedett meg ennyire az Incelek száma az elmúlt években?
8-as:
Képzeld el, egyszer pont ezt az érvet hozta fel valaki egy incel vitában. Megírtam neki, hogy ha küld képet magáról szemből, profilból és a testéről, akkor meg fogom tudni neki mondani, hogy min tud magán változtatni ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot. Legyen szó hajról, szakállról vagy épp öltözködési stílusról, ami illik a testalkatához.
Tudod hány privátot kaptam ezután?
Pontosan 0-át, pedig nyilván nem csak neki szólt az üzenetem, hanem kb. bárkinek aki tényleg el akar fogadni tanácsot.
És persze, tudom, ilyenkor jön egy másik érv: hogy bezzeg a nők nem kell tegyenek magukért csak a lábuk közül ne lógjon semmi. De hidd el, mi is épp úgy játszunk a külsőnkkel, és épp úgy csalunk az arányainkon ruhákkal, arcunkon hajfazonnal mint amennyire ti is tudnátok. Csak persze, hajlandóság kérdése, hogy valaki a maximumot hozza-e ki magából, vagy nyafog tovább a csúnyaságával.
"2# pl valaki csúnyának születik."
Nők között is ugyanannyi csúnya van, csak amikor ti nőkről beszéltek, akkor csak a szép 20 éves lányokat értitek alatta. És amíg egy előnytelenebb külsejű férfi tud kompenzálni a vagyonával, sikereivel, addig egy csúnya nő nehezebben.
A baj az, amikor ronda is vagy, csóró is vagy, buta is vagy és szociális készségeid sincsenek. De ez nőknél ugyanúgy akadály.
15-ös:
Az én szememben már az siker, ha egy férfi nem az anyjánál lakik - ahogy én sem. Van stabil munkahelye és ambíciózus - ahogy én is. Ezek a hatalmas elvárások a nők részéről, amik oda-vissza működnek.
Ha viszont egy férfi arra hivatkozik, hogy nincs pénze és ezért nincs nője, azt totál nem értem. Akkor miért nem vált szakmát, képzi át magát, és spórol? Nem mindenki születik milliárdosnak, de sokan azzá válnak.
#17: EZ engem nem érdekel. Az ő baja. Mi a phasznak jöjjek össze egy tanulatlan suttyóval? Eszem megáll, mit gondolnak egyesek magukról.
Mindig is voltak akik képtelenek voltak párt találni, csak régen agglegényeknek hívták őket és nem hisztiztek az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!