Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A túlzott, teljesíthetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A túlzott, teljesíthetetlen elvárások miatt növekedett meg ennyire az Incelek száma az elmúlt években?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 09:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%
17, oka bárkinek lehet, sőt kifogással van tele a padlás. Csak, ha lusta tenni magáért, akkor ne panaszkodjon. Ennyi az egész. Nem várhatod el, hogy szakfordítóként százezreket keress egy fordítással, ha lusta vagy nyelvet tanulni. Ugyanígy, hiába nyíg az illető, hogy szar az élete, ha nem hajlandó semmin változtatni. Ahogy nem a szakfordító iroda az idióta, amiért nem vesz fel nyelvtudás nélkül, úgy nem a többi ember, meg a bolygók állása az oka annak, hogy elégedetlen az életével, nem halad előre és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy álmaiban.
2022. márc. 5. 14:25
 22/35 anonim ***** válasza:
23%
18# én nem ezt írtam hanem azt hogy aki nem fejleszti magát több oka is lehet.
2022. márc. 5. 14:29
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

22-es:

Például mi?

Mert az, hogy nem szeret tanulni csak kifogás. Én sem szeretek, mégis egyetemen ülök nap mint nap és mikor hazaérek is több órán keresztül seggelek.

Szívből gyűlölők tanulni, mégis megteszem, mert a céljaimat csak így érhetem el.

Lássuk a többi szokásos kifogást:

Nincs idő - válaszom: arra van időd amire szánsz. Ha 8 óra meló után és ágybabújás előtt te a kontrollert választod, akkor magadra vess. Ha két állás kell neked, hogy megélj, akkor pedig nyilván az a priortás, de te tudod meghatározni mivel-mennyit viszel haza és mik a kiadásaid. Ilyen szituációban egyébként nagyon kevés embert ismerek, mert a legtöbb ember ha egy állással keveset visz haza, akkor nem a belvárosba fog lakást bérelni és naponta étterembe enni.

Nincs ingyen - számos okj közül lehet választani ingyenesen 25 év alatt, felette is az államiak elég alacsony áron mozognak - ami kb. havi 5-10 ezer spórlással kijön egy év alatt, vagy van részletfizetési lehetőség. Ezen kívül sok területen (pl. IT) youtube-on ingyenes tananyagok vannak.

Ha pedig egyetemi képzésről beszélünk: mi akadályoz meg téged, hogy tanulj újra és tedd le az érettségiket nagyobb eredménnyel, hogy ingyenes helyre juss be? Azoknak a követelményei nagyrészt meg a neten elérhetőek.

Hirtelen nem jut eszembe más kifogás. De ha neked van, akkor várom, hátha sikerül megcáfoljam.

2022. márc. 5. 14:37
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

Jaj bocs, lemaradt a sima önfejlesztés. Szerencsére ott is lehetőségek tárháza van interneten. Youtube-on, illetve sima pszichológiai szakkönyvek is vannak, akár ingyenesek is fenn.

Ha pedig személyesen szeretnél, államilag is lehet pszichológushoz járni.

2022. márc. 5. 14:39
 25/35 anonim ***** válasza:
85%
#22: És? Nem érdekelnek az okok.
2022. márc. 5. 16:41
 26/35 anonim ***** válasza:
36%
25# de kedves vagy gondolom ha neked se lenne tökéletes életed nem tudom akkor mit szólnál miért kell ítélkezni?
2022. márc. 5. 16:55
 27/35 anonim ***** válasza:

26-os:

Szépen kifejtettem a 23 és 24-es válaszom. Azokra nem reagáltál, tán szíven ütött valami?

2022. márc. 5. 16:59
 28/35 anonim ***** válasza:
69%
27# bocsánat nem ütött szíven semmi igazad van én soha nem írtam azt hogy nem kell az ön fejlesztés tanulásra vissza térve én pl egyetemre járok úgy hogy utáltam tanulni csak össze szedtem magam és már sokkal jobban megy az hogy kinek mire van ideje maga osztja be meg ahogyan van erre lehetősége nem azt mondom hogy az inceleknek nem kell fejlődnie vagy bárki másnak.
2022. márc. 5. 17:06
 29/35 anonim ***** válasza:
93%
#26: Nem ítélkezem, de nem érdekel. Párnak nem fogok ilyent választani. Keressen olyant, aki valamilyen oknál fogva szintén tanulatlan.
2022. márc. 5. 17:35
 30/35 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek, hogy az Incelek tanulatlanok?

A többség a legjobb elit egyetemeket végezte és még akár Phd fokozattal is rendelkezik.

Többségük kifejezetten intelligens, művelt férfi, pont ezért nem tud a gyengébbik nemmel szót érteni.

2022. márc. 5. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!