Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder tippeket adnátok? Átlagos Férfiaknak 0 esélye van?

Figyelt kérdés

Nem rég regisztráltam tinderre, komoly kapcsolat reményében. Mert itt a gyakorin kb. mindegyik komment arról szólt, hogy ott találták meg a férjüket 2 hét alatt és azóta már van 4 gyerek és a csókot is felvették már és minden happy.

Hát mondom ez túl szép, hogy igaz legyen és az is volt!

Semmi egyediség, csak hanem minden női profil kb ugyanaz. Szétfilterezett, semmitmondó leírások, eröltetetten "trendi" nők tömkelege.

Profil leírások

Ilyesmik:

-"185 cm alatt balra pls"

-IG, Insta, Instán aktívabb vagyok ...

-Kép nélküli, meme fotók, füves cigivel pózolók, alkohollal pózolók

-Bikinis, segges képek (De kalandorok kíméljenek)

- "Nevettes meg", "Kreatív csajozós szövegekre vagyok kíváncsi" stb ...

Arról már nem is beszélek, hogy értelmes beszélgetésnek esélye sincs. Ha normálisan akarsz beszélgetni akkor túl unalmas leszel, ha meg "megnevetteted" a kreatív csajozási dumákkal akkor te leszel az udvari bohóca. Randizni persze senki nem akar.

Szóval ezek a füves cigivel pózoló,trendi party életet élő, instagram sztár, influenszer nagyon trendi vagyok lányocskák hogy találták meg a férjüket ezen az appon? :D adjatok tippet.

2022. febr. 27. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

"Szóval ezek a füves cigivel pózoló,trendi party életet élő, instagram sztár, influenszer nagyon trendi vagyok lányocskák hogy találták meg a férjüket ezen az appon? :D adjatok tippet."

Na várjá mán egy pöppet! Akkor most te az ilyen típusú jányok után ácsingózol? :D

Miért nem jók neked az olyan lányok akik: nem füves cigivel pózolnak, nem élnek trendi party életet, nem instagram sztárok, nem influenszerek? :D

2022. febr. 27. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Én átlagos pasi vagyok. Egyszer 5 éve voltam regisztrálva, azóta is azokkal a csajokkal kavarok, akiket akkor 2 hónap alatt megismertem.
2022. febr. 27. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos pasiként regisztráltam, olyan képekkel, amiket ismerősök válogattak ki rólam. Lett 1-2 matchem. Volt, aki nem válaszolt, pedig nem csak egy egyszerű "szia" szöveget nyomtam. Volt, aki a megbeszélt randi előtti nap eltűnt. Volt, aki szimplán reklámozta valamilyen közösségi dolgát.

Összesen 5 matchem lett. Kb. 1 hónapig voltam fent. Nekem is előadták azt a szöveget jó páran, hogy ott biztos sok randit fogok összehozni, aztán mégsem. Nem hittem el azoknak a haveroknak a szövegeit, akik szintén átlagosak és nem nagyon találtak senkit, meg azokét a jobb pasi ismerőseimét sem, akik azt mondták, hogy ott csak felszínes lányok vannak, akik a legjobbakat húzták be. Aztán, mégis ezt mutatta a tapasztalat.

Na, most jöhet a szokásos itteni női rinyálás, hogy akit ott nem húznak be, az ronda és nyomi, mert a lányok ott rávetik magukat az összes átlagos srácra. Bizonyára nagyon ronda lehetek, ha 16 éves korom óta összesen kb. fél-1 évig volt csak olyan időszak az életemben, hogy nem volt semmilyen nő képben. Bizonyára ronda és nyomi vagyok, ha élőben is sikerült mindig ismerkednem és más netes platformokról is. Bizonyára ronda és nyomi vagyok, ha a tinderen töltött kb. 1 hónapnak azzal lett vége, hogy megismertem máshonnét egy gyönyörű lányt, akire rengeteg pasi hajtott és mégis velem jött össze.

A női profilokról meg... Hát, amikor itt és máshol is elszidják, hogy milyen igénytelen férfi profilokkal van tele a tinder, akkor az illetők ránéztek valaha a női felhozatalra? A csajok felének nincs leírása, a másik felének valami emojikkal vagy gagyi idézetekkel teletűzdelt tucatszöveg. A lányok többségének a személyiségéről csak annyi derül ki a képek alapján, hogy rendszeresen isznak, voltak már vízparton és képesek háttal állni a kamerának. 100-ból kb. 10 lány profilja volt olyan, hogy valami ki is derült az illetőről és ebből a 10-ből kb. 5 volt érdekes.

Na, jöhetnek az agyatlan női lepontozások.

2022. febr. 27. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
A tindernél még a szingliség és a prostizás is jobb.
2022. febr. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!