Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy egyszer majd lecsökkennek a túlzott elvárások és egy átlag állampolgár is boldogan ismerkedhet a "modern" nőkkel?
"Most ukrajnából tömegesen jönnek a szép szőke gazella testű ukrán lányok."
Mire azok befolyásolnának bármit is, addigra a buli végetér, ők pedig mennek vissza haza, vagy éppen nyugatra ha úgy érzik.
De itthon belőlük nem sok marad
Amúgy sem magyarba jön a legtöbb, minket utálnak mint eb a sz.rát
Mik azok a tulzott elvarások?
Hogy 30 evesen ne legyen mar gyereked? Hogy legyen lakasod, vagy legalább ne mamahotelben lakj? Hogy legyen autód, egy rendes fizetésed, meg fogyasztható személyiseged? Ezek lennenek a nagy elvarások???
16#
Én is incel vagyok
De amit mondasz az nem más mint álom
A 11#-ben már kifejtettem miért
Álmodj csak tovább!
Na, legalább valakik örülnek a háborúnak. Én mondjuk amiket nézegettem képeket az ide menekülőkről, azokon nem szőke, fiatal csajok voltak, hanem sötétebb hajú-bőrű gyerekes anyák, de mindegy.
Milyen az a "modern" nő? Mivel ezt nem értem, így a kérdést sem.
Az ukrán csajok nem fognak szoba állni a magyar incelekkel. Egyébként sem beszélnek magyarul, szóval mindegy.
20-as, dehogyisnem, csak itt, a szűk környéken 2 is van, aki magyar fiúhoz ment. Nem akarnak majd vissza menni a szétbombázott országukba, arra pedig a legjobb megoldás, ha keresnek maguknak egy magyar srácot. Majd meglátjátok! Meg a nagyképű, csúnyácska magyar csajok is meglátják, amikor a gyönyörű, szőke szláv csajokkal kell versenyezniük.
9#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!