Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek most én kezdeményezni ennél a férfinál, vagy hagyjam már inkább békén?
Figyelt kérdés
Nagyon röviden próbálom összefoglalni: hatalmas szerelem, kölcsönös vonzalom, kémia, minden megvolt, vagy ha úgy tetszik, meglett volna, de sosem lehettünk egymáséi, mert mindketten házasok voltunk. Egyikünk sem csalta meg a párját. Ő el akart volna válni miattam, de én nem akartam, gyáva voltam, maradtam inkább a kapcsolatomban és szenvedtem. Az ő házassága nem rossz, nem kacsintgat belőle kifelé, csak miattam vált volna el, egyébként nem, nem nézelődik egyáltalán vagy ilyesmi. Megszakítottuk a kapcsolatot, mert nagyon nehéz volt így mindkettőnknek, de alkalmanként még így is összefutunk (nem tervezetten) és beszélünk. Az én házasságom más okok miatt közben véget ért. Nagyon szeretnék vele lenni, azóta másra sem tudok gondolni mint rá, rengetegszer álmodok is vele és idézem fel a sok szép emléket, de szégyellem is magam, hogy mikor ő is nagyon akarta, nem mertem lépni. Kínos is lenne kicsit az egész szituáció, nem akarok olyan önző disznónak tűnni, hogy a saját házasságomat tiszteletben tartottam, az övét meg nem. Nem ismerem a feleségét személyesen csak képekről, meg amiket ő mesélt róla, de szép és szimpatikus nő, nem tudom, hogy ha minden összejönne, milyen érzés lenne nekem utána nap mint nap tükörbe nézni. De jelenleg úgy vagyok vele, hogy vagy ő, vagy senki. Szerintetek?2022. febr. 24. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Kezdeményezz nála, nincs veszítenivalód,
Most már inkább hagyd békén.
25 szavazat
2/7 anonim válasza:
Definiáld az "önző" szó jelentését!
3/7 anonim válasza:
Na igen...a kérdés hogy jobban akarod-e őt mint a korrektséget?
Ha korrekt akarsz lenni inkább, akkor hagyd. Ha ez neked masodlagos és őt jobban akarod a lelkiismeretednél is, akkor próbálkozz, de tudd, lehet hoppon maradsz.
4/7 anonim válasza:
Csak egyet szeretnék mondani, az érzelmi megcsalás is megcsalás.
5/7 anonim válasza:
Azért mielőtt kővel dobáljuk meg a kérdezőt, részemről megy az elismerés, hogy elgondolkodtál hogy nem biztos, hogy jó ötlet. Sokan nem gondolnak bele csak mennek előre és szétvernek házasságokat.
Az hogy a férfi milyen, az az ő dolga.
Attól még a kérdező lehet morálisan fejlettebb.
Lépj tovább.
6/7 anonim válasza:
Hagyd békén. Gyáva embernek a nagy semmi jár. Te választottad.🤷🏼♀️
7/7 anonim válasza:
Nem kell lepontozni a 6-ost. Ez az igazság. Velem is megtették, gyávaságból lettem dobva. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!