Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak tetszem, akkor kezdeményez, vagy nem feltétlen?

Figyelt kérdés

Van egy kollegám, aki tetszik nekem, 1 évvel fiatalabb nálam. 25 éves. Teljesen más részlegen dolgozunk, így minimális a kapcsolat közöttünk, úgy heti 1-2x látom.

A közösségi oldalakon ismerősök vagyunk, néha váltottunk már pár szót.

Tudom, tini kategória, de legutóbb írt egy sztorim kapcsán, amire én válaszoltam, próbáltam vinni tovább a beszélgetést, de abbamaradt.

Van egy másik kollégám, akivel jóban vagyok, ők korábbról ismerik egymást. Állítólag a "kiszemeltemnek" volt már korábban komolyabbnak mondható kapcsolata, tehát nem egy tutyimutyi fajta. Az érdeklődési körünk elég hasonló, meg amikor beszélünk a munkahelyen néhány szót, akkor is "jól kijövünk", nevet a poénjaimon, meg ilyesmi.

Nem tudom, hogy ezek tudatában esetleg érdemes lenne nekem mondjuk elhívni valahová, vagy csak ráírni?

Nem vagyok maradi, de valahogy úgy tapasztaltam eddig, hogy akinek tetszettem, azért nyitott felém.

A másik kollégámmal, akivel jóban vagyok, szoktunk néha közös programot csinálni, volt is már, hogy hívta a kedvemért a szóbanforgó srácot, viszont nem ért rá. Meg igazából nem olyan nagy haverok/barátok, csak régebben egy helyen tanultak, így nagyjából azért ismerik egymást, de nem sűrűn beszélnek. Így nem akarom, hogy kerítőt játsszon és csak a kedvemért állandóan hívja, ha mi esetleg csinálunk valamit.

Szóval a korunkbeli férfiak véleményét kérném, hogy szerintetek próbálkozzak-e esetleg kezdeményezni, van-e értelme? Vagy ha eddig ő nem tette, akkor valószínűleg nem igazán érdeklem? :D

2021. aug. 4. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próba szerencse.
2021. aug. 4. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
6%
Házi nyúlra nem lövünk, gondolom hallottad már ezt a mondást.
2021. aug. 4. 16:36
 3/4 anonim válasza:
100%
Most ha ő nem hív el és te se őt, akkor nem lesz kapcsolat.
2021. aug. 4. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
42%

A válasz: igen.

Nem érdemes a lányokra várni, a férfinak kell megtennie az első lépést. Ha én sosem kezdeményeztem volna, akkor kb. semmi nem lett volna az életemben.

2021. aug. 5. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!