Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem feltétlen kezdeményez nálam, én léphetek felé, nem lennék túl nyomulós?
19L
Sok fiú van, aki nem mer felém lépni, mert hogy félnek tőlem, szép lány vagyok, és biztos van barátom. Meg azt gondolják, nálam biztos nem lenne esélyük (nekem ezt mondják).
Viszont ha megtetszik egy fiú, nem akarok tétlenül várakozni, hogy majd talán rám talál a szőke herceg. Nektek nem rombolná ez a büszkeségeteket fiúk? Örülnétek neki?
A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettől nem leszel menő. Így ő sem fog észrevenni.
Mi történik, ha te léped meg az első lépést? Ha a fiúnak nem kell a kapcsolat, kihátrál, ha benne lenne, csak félénk volt, megjön a kedve és rájön, hogy van esélye, elindul a kapcsolat.
ma már az kezdeményez akinek megtetszik a másik..
Büszkeséget? Szerintem egyáltalán nem büszkeség kérdése :)
ha egy lánynak megtetszik egy fiú és lép akkor ő aranyos
ha egy férfinak megtetszik egy nő és lép akkor ő férfias
Szerintem semmi gond ha jelzed felé, sőt még elvárható is. Régen is volt ám, hogy a lányok a tudtára adták a fiúknak.
Szóval hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!