Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek ha egy csaj kezdeményez?
Ugyan lány vagyok, de...
Én kezdeményeztem már srácnál, de nem lett jó vége. Hacsak nem egy ősszerencsétlen lúzer a srác, aki fél egyáltalán ránézni egy lányra, akkor megbolygatod benne a "vadászó-ragadozó" szerepét, és valahogy nem leszel olyan értékes.
Ne kérdezd miért, szerintem is f..szság, de attól még így van. Ha én kezdeményeztem, hosszútávon sosem lett jó vége.
Ordítóan egyértelmű jelekkel kell a tudtára adnod, hogy bejön, bájologj, mosolyogj, pislogj nagy szemekkel, és reménykedj, hogy nem olyan őstulok, hogy csak hetekkel később esik le neki a dolog (előfordul), de meg kell várnod, hogy ő lépjen először, bárhogy aztán utána már reagálhatsz, de ne tedd meg az első lépést.
Nem értem, hogy miért kell azt az érzetet kelteni egy férfiban, hogy "márpedig ha kellek, igenis harcolj értem!"
??!!!
Nekünk nőknek miért nem kell harcolni? hmmm?
Ez igazságos?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!