Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell feltétlenül a fiúnak kezdeményeznie?
Figyelt kérdés
Bejön nekem egy lány, és én is neki. Eddig tök jó meg minden. Mondom neki, ha ezt már így tudjuk, akkor menjünk el valahova közösen. Ez is oké! Nem találtuk, ki hogy mikor, meg hogy hova menjünk, csak azt, hogy menjünk majd. Ez volt múlt kedden. Azóta semmi nem ír nem keres, még a barátaival sem beszélt erről. Először arra gondoltam, hogy akkor írok én, de akkor átfutott ez a gondolat a fejemen, ha ő is találkozni akar velem, miért nem csinál semmit?
Nem kell, ez csak egy idióta íratlan szabály, amit a társdalom talált ki. Nem kell hozzá alkalmazkodnod.
2014. okt. 27. 17:42
2/13 anonim válasza:
Ez egy parttalan vita. Ő ugyanígy kérdezhetné, hogy de te miért nem? Ha találkozni akarsz vele és ő nem kezdeményez akkor tedd meg te, vagy várj, de ha semmi sem lesz belőle, mert csak ültök otthon az ötven százalékban akkor is rajtad múlt :)
2014. okt. 27. 17:44
3/13 anonim válasza:
Az a bevett szokás, hogy a fiú szervezi le a randit, vagy legalábbis kitalálja, vagy feldob valami ötletet. Így normális. Így is illik. Pasiként hülyén is érezném magam, ha a lány tenné ezt meg helyettem, és szerintem ő is.
2014. okt. 27. 17:57
4/13 anonim válasza:
Az ilyen szokások leginkább csak azért maradnak fenn, mert az emberek lusták megváltoztatni, vagy félnek hülyén érezni magukat. Pedig többnyire semmi értelmük vagy rég idejét múltnak és sokkal értelmesebben is lehetne csinálni a dolgokat. Az idő szerencsére mindent megold, csak nem elég gyorsan.
2014. okt. 27. 18:05
5/13 anonim válasza:
Szerintem meg inkább te vagy lusta egy randit megtervezni. De legyen neked a te hited szerint.
2014. okt. 27. 18:07
6/13 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nem szerveznék randit (már ha randiznék egyáltalán). De egy önkényes megszokásból társadalmi elvárást fabrikálni elég nagy gáz, főleg hogy vannak, akiknek nem felel meg. A kezdeményezőbb lányokkal vagy visszahúzódóbb fiúkkal pl. totális kiszúrás.
2014. okt. 27. 18:11
7/13 anonim válasza:
Big up!
2014. okt. 27. 18:15
8/13 anonim válasza:
#7.: Bocs, de a google csődöt mondott. Ez mit akar jelenteni?
2014. okt. 27. 18:20
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 27. 18:47
10/13 anonim válasza:
a lányok azt szeretik,ha a fiúk hívják őket.
Ha olyan a lány stílusa vagyis...Viselkedése,gondolatai olyanok,akkor azt várja,hogy te írj neki...A lányok nem akarnak könnyűvérűnek tűnni egy fiú szemében,és elérhetetlennek jobb lenni,mint egy lerázhatatlan csajnak.Gondolj bele...Ha a nyakadon lógna, nem érdekelne annyira... Írj rá ...!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!