Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a pasinak kell kezdeményeznie?
Mert emancipáció van. :D
Egyetértek a kérdezővel. Én nekem nagyon jó a beszélőkém, de leszólítani sose fogok nőt elvből. Én férfi vagyok, nem kuncsorgós kisfiú :)
nem kell :))... ilyet senki se mondott. semmi olyat nem kell, amit te nem akarsz.
de biztos többet kell várnod, mint azoknak akik leszólítanak lányokat.
Én is "kuncsorgásnak", amolyan lealacsonyosodásnak tartom, ha én mennék oda, amúgy is nehezen nyílok meg új embereknek, szóval ez nem az én műfajom. De ettől függetlenül nem tartom gáznak, ha odamegy valaki, sőt. Valamiért csak az én esetemben érzem ezt.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak: nem KELL, csak ott a lehetőség. Ha szeretnéd megismerni az adott illetőt, akkor menj oda, mert máshogy nem nagyon lehet vele elkezdeni az ismerkedést.
13:16
attól mert te egy idióta őskövület vagy, mi a többség már rég a 21. században élünk, ahol a nők kivívták az egyenjogúságukat.
valóban egyenjogúság van, de azért lássuk be, hogy nem erről szól az egyenjogúság, hogy ki kezdeményezzen :)
felesleges ilyen szavakkal dobálózni, mert nem ide tartozik.
a legtöbb nő férfias férfit keres magának, amihez hozzátartozik, hogy a férfi tudjon kezdeményezni, tudjon határozott lépést tenni és ne kifogásokat keressen, hogy ő bizony nem kezdeményez, mert megalázó, meg egyenjogúság van stb.
a nő megalázhatja magát? :)
ez hülyeség. semmi megalázó nincs ebben! ott komoly gondok vannak, ha így hiszed.
azért alapvető dolgok megmaradtak! pl a férfi kéri meg a nő kezét, nem pedig fordítva. a nők hordanak magassarkút.
ha felhoztad az egyenjogúságot akkor had mondjak én is hasonlókat: a nők menstruálnak, a nők szülnek, a férfiak ezt nem tudják! sablon igaz? :) akárcsak az egyenjogúsággal dobálózni.
egyébként sokkal égőbb ha egy férfi úgy gondolja, hogy jó modorú, miközben messze áll tőle.
Szerintem is alamizsnakérés ha egy vacak nőnek pitizel, hogy ugyan gondoljon már valamire. Sose tudhatod melyik ejtet pofára. Bárki pofára eshet, nekem ez nem kell.
Sokkal előrébbvaló,ha fizetsz a szexért, ott te vagy a gazda ,a nőnek meg van a kuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!