Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig a pasinak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a pasinak kell kezdeményeznie?

Figyelt kérdés
Attól, hogy valaki nem tud jól leszólítani, még lehet, hogy amúgy jó beszélgetőpartner.
2013. ápr. 30. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez így alakult. Bár én nem félek megszólítani lányokat, jó beszélgetőpartner is lennék, de annyira ocsmány külsőm van, hogy rögtön továbbállnak, hiszen egyszerűen taszíztom őket a külsőmmel.
2013. ápr. 30. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok aki azt mondja ő nem kuncsorog, hány embernek van azok közül barátnője? Ha pedig van, hogyan sikerült összejönni?

Aki szerint kuncsorgás, hogy megszólít egy lányt, hát attól sem lehet sok mindent várni a későbbiekben. Bezzeg ha a lány kezdeményez, arra meg lehet rávarják aztán a könnyűvérű jelzőt. Na persze nem mindenki, attól függ ki hogy fogja fel a dolgot. De az én felfogásom szerint nehogy már a nő udvaroljon, mert ha az elején így történik, a pasinak semmit sem kell tenni a nőért és ezt könnyen megszokják aztán pedig nehéz lesz rászoktatni az udvarlásra.

Különben ha senki nem akar senkinél kezdeményezni, legyen szó most egy szimpla baráti kapcsolat kialakításáról, akkor hogyan ismerkednek össze az emberek?

2013. ápr. 30. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Én akkor is azt szeretem,ha a pasi kezdeményez.Ez nem őskövületesség,de számomra sokkal izgalmasabb,mert egy pasi igen is legyen pasi!
2013. ápr. 30. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Én inkább maradok férfi. Inkább akasszanak fel de nem leszek ... pasi ...

35 ffi

2013. ápr. 30. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:

14:00

Ne a nő ne is kezdeményezzen, mert ahhoz nem ért. Ő csak válogasson és epekedjen naphosszat a jóképű sült galambért aki karnyújtásnyira sincs tőle. De nehogy tegyen érte hogy megkapja, ne azért a pokolra kerül.

2013. ápr. 30. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Általában a nők kezdeményeznek azzal, hogy érdeklődési jeleket adnak a férfi felé. De le is szólíthatnak amúgy, ha olyan a kiállásod, a kisugárzásod, csak a nők többségének ehhez túl alacsony az önbecsülése. Meg egyes észkombájnok még le is r.bancozzák őket sokszor, ha aktívan kezdeményezni merészelnek, lásd egy-két válaszadó más kérdéseknél.
2013. ápr. 30. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és ha tetszik valaki, akivel megismerkedtem valamilyen alap szinten, akkor kezdeményezek, még akár el is hívom találkozni...

Jobban örülnék, ha ők kezdeményeznének, mert az határozottságra, és arra vall, hogy tetszem nekik egy olyan szinten, hogy ilyenre képesek. :) Van olyan akinek elég, ha jeleket lát a lánytól, de van aki még ennyi alapján sem mer kezdeni, így aztán, ha nekem (mint lány) fontos a fiú, akkor kénytelen vagyok én kezdeményezni, mert különben marad a tudatlanság, (a se nem igen, se nem nem...) ami a legrosszabb. Így, ha nem is rögtön olyan céllal, hogy összejöjjek vele, de elhívom, beszélgetek vele...stb. :) Én megértem, hogy mindkét fél jogosan tart ettől, de ha senki nem kezdeményezne, akkor csak ülne/elmenne mindenki egymás mellett...

(persze engem is utasítottak már el...nemegyszer :/ de ez benne van a pakliban...most sincs senkim, szóval "jó" példa vagyok xD)

Jah, és szerintem átlag, minden lánynak(még ha képes is kezdeményezni, mint én) jobban bejön az a srác, aki helyette kezdeményez... már... alap valamilyen + dolog az... :) 18/l

2013. ápr. 30. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!