Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan lányokról, akik "poénből" befűznek pasikat, csak azért, hogy szórakozzanak velük, aztán dobják őket?
Milyen viselkedés ez? Hogy lehet ennyire gerinctelen egy ember?
Egy kolléganőm mesélte, hogy ezt csinálja évek óta, mert "ő megteheti". Nem jön be neki a pasi, de egy ideig elszórakozik vele, hitegeti, aztán elzavarja.
Egyszer, majd ha beleszeret valakibe, nagyon durván pofára fog esni. Lehet nagyzolni, játszani a nőt, aki mindenkit megkaphat, de el fog jönni az idő, amikor nagyon csúnyán vissza fogja ezt kapni.
Férfiban is van ilyen sajnos.
Baeatnoim is eztcsinálják az aktuális barátaimmal. Szinte mindegyik beveszi azt hogy tetszene abnőimnek es gyakorta elkezdenek rájuk nyomulni.
A bnőim meg kirogogik őket is meg engem is. Velem valszeg rivalizálnak hogy azertis ők ajobb csajok mert amugy nálam rondábbak
Ez csajok kozti rivalizálás annyi biztos.
Meg egotuning.
Én ilyet a környezetemben nem tapasztalok, bár lehet, csak túl jó körökben mozgok.
Tiniként persze, láttam ilyet, de akkor mindenki éretlen volt.
Én tavaly így jártam.
Undorító, gerinctelen dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!