Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagy spíler. De most elfelejtette kitörölni az egyik randioldalt a history-ból. Szórakozzak még vele, vagy rúgjam most pixsán?
Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 17:26
1/9 anonim válasza:
Be is van regisztrálva rá, vagy csak az oldalt találtad meg? Az utóbbi esetnél még nincs okod a hisztire
2/9 anonim válasza:
Amúgy meg mi ez a szöveg, h “rúgjam most pixán?”. Nem is vagyok meglepve, ha esetleg társkeresőzik. SŐT! Ajánlom is neki, h kezdjen el új pár után nézni
3/9 A kérdező kommentje:
Szopat már egy ideje. Már csak azért vagyok vele, hogy figyeljem a viselkedését. A tereléseket, kifogásokat tanulmányozom rajta, hogy a következő alkalommal ne legyek ilyen balfsz.
Szegény azt hiszi, hogy szivathat...
2018. márc. 26. 17:36
4/9 anonim válasza:
Ne itt rendezz patáliát, hanem vele beszéld meg.
5/9 A kérdező kommentje:
Bőcs srácok. Kiakadtam
2018. márc. 26. 17:49
6/9 anonim válasza:
Maximum szembesítsd, de ha tanàcsolhatom, ne rendezz jelenetet. Büszke, emelt fejjel hajítsd ki, mindenféle erőszakos szavak/tettek nélkül! Így tényleg értelmes ember képét fogod mutatni, és nem mutogathat rád semmiért sem
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. márc. 26. 19:53
8/9 anonim válasza:
Aha, tehát ő játszik veled, te játszmázol vele... remek kapcsolat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!