Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekössem magam vagy éljek szorakozzak?
Tehát 20 eves vagyok volt egy komoly kapcsolatom,annak vége lett már 2 eve azota csak vergodok egyik kapcsolatnak nem nevezheto valamibol a masikba,most van egy fiu aki nagyon komolyan gondolja velem,enis el tudnám kepzelni vele de nem az a perzselo vágy meg megorulok erte dolog reszemrol...es most megijedtem,talan még elni szeretnék bulizni,vilagot látni nem lekotni magam,főleg hogy latom rajta nagyon feltekeny,egybol fejest ugrana ebbe az egész dologba nekem ez igy sok...mondtam is neki de nem tudom mit kene tennem...vagy hogy kell-e nekem ez a kapcsolat dolog,illetve a korkulonbseg is 10 ev koztunk...
Mit kene tennem?
Ha egy kapcsolatban azt hiszed, hogy a kettő közül választani kell, akkor ne legyél kapcsolatban.
De egyébként nem zárja ki a kettő egymást, én pl akkor kezdtem igazán élni, mikor a férjem is megismertem. Most van kivel világot látni, megtanulni táncolni, eljárni fesztiválokra, koncertekre... Az egyetlen, amiről le kell mondani egy normális párkapcsolatban, az a qrválkodás, minden másban a társ az társ lehet.
Ha egyik farokról ugrasz a masikra akkor sose lesz komoly kapcsolatod.
Ha nem erzed hogy szereted akkor hagyd.
Ha minden hétvégèn màs ágyàban ébredsz akkor a vègèn egy 40 èves kièlt kivénhedt besavanyodott macskàs nő leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!