Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy, hogy ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy ott volt a szemetek előtt az a no akit akartatok, de mégis elvesztettétek mert fontosabb volt az hogy éljetek, szórakozzatok mas nőkkel?

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgozunk.

Tudom hogy kell nekem ,mégis úgy érzem végleg elfogom veszíteni, úgy hogy igazából soha nem is volt az enyém.

Most lett vége egy kapcsolatomnak és elegem lett nem akarok egy ideig kapcsolatot, szórakozni akarok egyszerre több novel , élni akarok, nem akarok kötöttségeket.

Viszont itt van ez a lány,akarom is meg nem is. Mikor rá nézek a szívem szakad meg amiért ezt teszem vele, mert tudom hogy a szívét teljesen össze töröm.

Folyamatosan gondolkozok mit tegyek de nem tudom mi lesz ennek a vége.

El fogom őt veszíteni, már nem úgy néz rám ahogy régen, csalódott bennem, haragszik

És az a ledurvabb hogy ott a melóba most van egy másik nő akivel szórakozok , és erről sem tudom hogy mit mondjak neki még megnyugtatni sem tudom, mert mégis mit mondjak neki?

Olyan rossz hogy haragszik rám és elvan miattam keseredve

Felek hogy az lesz a vége hogy leszamol, és elvesztem örökre.

Hogyan tartsam meg őt?

23F

A lány 20 éves

2021. jún. 25. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Hozni kéne egy döntést és vállalni az azzal járó következményeket.
2021. jún. 25. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:

De ha kell nekem miért nem tudok dönteni?

Lehet hogy akkor fogok rá jonni mit veszítettem amikor másé lesz

Annyira kivan hogy képes osszejonni valakivel bosszubol

2021. jún. 25. 18:06
 3/9 A kérdező kommentje:
De sajnos nagyobb bennem az a vágy hogy szórakozni akarok másokkal
2021. jún. 25. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szórakozz, a lányt meg hagyd békén.
2021. jún. 25. 18:13
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom kibirni hogy ne szóljak hozza
2021. jún. 25. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
..... Ezért mondom, hogy hozni kéne egy döntést és vállalni a következményeit. Mindegy hogy döntesz, még szórakozol vagy inkább kell az a lány. A lényeg, hogy a kettő együtt nem megy és bármit választasz annak lesz vonzata. Mindkettő egy legitim választás, de ez rohadt szánalmas, hogy azon hisztizel, amit magadnak választottál.
2021. jún. 25. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagy. Amúgy sem ez a lány lenne életed párja, hagyd nyugton.
2021. jún. 25. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert neked minden kell. Olyan, mintha vennél személyautót, amit használni akarsz munkába járásra és építkezésre több tonna kavics és homok hordására. A kettő együtt nem fog működni, mert míg munkába járásra az autó tökéletes, ha mellette sóder hordásra is használod tönkre fog menni és munkába se jársz majd vele.

Az élet tele van döntésekkel és lemondással, a kérdés az, hogy ez a lány fontos neked annyira, hogy lemondj a többi nőről? Ha a válaszod nem, akkor mégsem olyan fontos ez a lány, csak egy a sok közül.

2021. jún. 25. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Fölrúgnálak, ha az én lányom közelébe mernél menni.
2021. jún. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!