Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a párom mit tegyek?
Ó, Bélukám! Egy évig párhuzamosan szolgáltatott a lány melletted. Az nem zavart?
Amúgy meg már az új hapsijának szolgáltat. Legyél férfi, és lépj túl a csajon!
Keress olyan párt, akinek a múltjával is ki tudsz békülni, mert ha a fejedre állsz sem tudod azt már megváltoztatni.
Őt meg hagyd és véletlenül se kavarj be neki. Törődj bele, hogy megpróbáltad elfogadni, de nem ment, innentől csak előre nézz.
3 hét ismerkedés után még szimplán visszafordulhattál volna. Három hét alatt nem szeretsz bele senkibe sem, az túl rövid idő, maximum fellángolás vagy vágyódás volt az.
Ha ott és akkor elfogadtad ezt, akkor tartanod kellett volna magadat ahhoz az állásponthoz.
Persze ha bölcs lettél volna, akkor nem prejudikálod magadat, hanem megmondod kerek perec, hogy próbáljátok meg, de nem ígérsz semmit.
Annyi szól melletted, hogy azt meg mondjuk én nem értem, hogy egy nő mégis hogy gondolkozhat párkapcsolatban ilyen munka mellett?
Teljesen életszerűtlen és kb. ez lesz a vége minden esetben, mint most.
Hogy mit tegyél? Fogadd el ezt így. Te voltál a rögös út, a tanulópénz számára is. Sok ember van így vele..., eszik a kefét és néha még unalmas is, hogy rajtam, rajtad, máson keresztül tanulnak más emberek, de ez egy ilyen világ.
Az, hogy ő miből élt, egy dolog. De hogy te még tahó fa..zparaszt is vagy, az meg már külön díjat érdemelne. :D
Hagy ott, ő talál egy értelmes embert, te meg nem leszel mellette idegbeteg...
Az a baj Béla, hogy ennyi idősen nem tanultál meg normálisan írni és fogalmazni és ennek ellenére jogot formálsz arra, hogy valakit a múltja miatt bánts folyamatosan.
Hagyd békén azt a lányt, jobb lesz neki nélküled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!