Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összjöjjek egy olyan lánnyal, aki elveszítette a korábbi szerelmét?
Korábbi társa fiatalon elhunyt betegségben, 7 évig voltak együtt. Én az első, második randinkon is nagyon szimpatikusnak találtam, bensőséges viszonyba kerültünk igen rövid időn belül. A volt párjáról is sokat mesélt, láttam róluk közös képeket, láthatóan nagyon jól megvoltak.
Épp ezért tartok attól, hogy minden gesztusomban, viselkedésemben azt a másik embert keresné. Csúnyán szólva egy elhunyttal kellene versenyeznem, akit nem tudnék "legyőzni" sem, mert az itt maradt hozzátartozója ilyenkor megidealizálja az elhunytat. Nem azt szeretném természetesen, hogy felejtse el egy életre, ilyet soha nem kívánnék, de nem szeretnék még kimondatlanul sem egy másodrendű ember lenni.
Valaki élt már át hasonlót?
7-es, nem hét éve volt, hanem 7 évig voltak együtt. A társa valami 1 éve hunyt el.
Többiek: a kérdés lényegének a tizedét sem fogtátok fel, különösen 2-es.
De, én értelek és leírom, hogy én mit gondolok erről.
Amikor valaki szakít a párjával, akkor önként dönt arról, hogy ki akar lépni a kapcsolatból. Ebben az esetben viszont arról van szó, hogy a lánynak és a párjának boldog kapcsolata volt, de a betegség közbeszólt. Ilyenkor keletkezik egy űr, gyakorlatilag lezáratlan marad a kapcsolat és az adott embertől függ, hogy mikor tud ezen átlendülni annyira, hogy új kapcsolatot tudjon teremteni úgy, hogy az új párját teljesen függetleníti a régitől, ergo nem hasonlítgatja össze őket.
Nekem az a véleményem, hogy én nem tudnék egy ilyen kapcsolatba belemenni, mert tudom magamról, hogy állandóan azon kattognék, hogy vajon miben vagyok jobb és miben rosszabb a nagy szerelménél, akit elveszített. Ebből kifolyólag extrán megfelelési kényszert éreznék. Persze ez csak az én véleményem, mindenki másként fogja fel az életet, illetve nagyon sok ilyen kapcsolat van, tehát működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!