Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi közöm van nekem ahhoz, hogy milyen korábbi sérelmei voltak egy nőnek?
1 hónap, múlva, 5 hónap múlva, meg 6 hónap múlva fekszik le. Mert?
Közben találkozik másokkal is, nem tudja mit akar, aztán pl 1 hónap előtt, amikor eljönne az ideje a szexnek, a 28-napon kitalálja hogy mégsem megfelelő, mert éppen rájött arra, hogy anyagilag nem éri meg neki, esetleg a barátnője kioktatta.... Előtte nem érdekelte, miért nem korábban érdeklődött erről?
A vállalkozó, üzletember, sztársportoló meg kapja ezeket a cukormázas nőket, akivel minden simán megy.
Nekem volt 3 hónapos szabályom. Elég faszén kiszűrte azokat, akiket ki kellett szűrni.
Volt egy srác, hú de szeret, aztán konkrétan hisztizett amikor elmondtam neki, és szakítani akart.
🤷🏻
#4. Érdemes azzal kezdeni, hogy neked van egy ilyen szabályod, nem n+6. randin beböffenteni csak úgy mellesleg.
Neked mikor szóljon a hapi, hogy aidses? Elég az első gyerek után vagy inkább a fagyizás előtt?
Nem böffentettem, szegényes a fantáziád.
Egy ideje ismertük egymást (közös ismerősök), elég hirtelen, egy buliban jöttünk össze. Következő héten mentem hozzá egy rendes randira,és elmondtam.
Damdamdamdaaaaam
a szabályok a bétáknak vannak, az alfák miatt pedig felrugják.
magamat mondjuk pont nem tartom alfának, de többször hallottam ezt a hónapos szabályt, aztán első randin megvolt mind, kapcsolat is lett belőlük hosszabb/rövidebb.
"amikor eljönne az ideje a szexnek"
Ilyen nincs, és senki nem köteles lefeküdni veled.
Kisebbségi komplexusban szenvedsz, hogy ezzel hozakodsz elő? (kötelesség)
A gazdagokkal sem kötelességük lefeküdni, mégis megteszik. Ez a mai női nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!