Ha számon kérem a buszsofőrt egy korábbi sérelmemért, abból lehet valamilyen bajom?
Majdnem egy hónappal ezelőtt egy BKV buszsofőrrel kerültem konfliktus helyzetbe.
Egy mellékutcából kanyarodott ki a busz, én pedig a sárgát mutató lámpa miatt lassítottam a főúton amire a busz kanyarodott, de a sofőr azt hitte,hogy átmegyek rajta, és mivel lassítottam ő meg gázt adott majdnem nekem jött oldalról, de ugyan azzal a lendülettel a fékbe taposott.Aztán a piros lámpánál mögém jött, kiszállt a buszból, odajött bekopogott, majd torkaszakadtából elkezdett ordítozni, majd mikor felakartam húzni az ablakot, lenyomta és tovább ordibált, aztán visszaszállt a buszra mert váltott a lámpa.
Igazából nem is hagyott szóhoz jutni, meg leblokkoltam és nem tudtam mit mondani, pedig egyértelműen nekem van igazam.
Azóta ezt a sofőrt már kétszer is láttam, és szeretném számon kérni rajta,hogy mégis,hogy gondolta.
Azonban csak a munkaideje alatt kérdezhetnék rá a dologra, amikor is közfeladatot ellátó személynek minősül.
Nem akarom leütni meg semmi ilyesmi nem kell fantáziálni, nem vagyok egy agresszív ember csupán megkérdezném,hogy mégis mi volt a baja, mert velem még senki sem beszélt így, beszéltek már velem lekezelően, volt olyan is,hogy kiosztottak, de ez mindennek a teteje volt számomra, nem tudom elfelejteni és sokkal jobban érezném magam, ha én is szót kaphatnék ez ügyben.
TEHÁT: nem arra vagyok kíváncsi,hogy ér e ennyit a dolog, vagy hogy érdemes e vele foglalkozni, mert e felől nincs kétségem...az érdekel, engem,hogy ha odamegyek,hogy "Elnézést, nem tudom hogy emlékszik e rám, de ekkor meg ekkor ez történt és szeretném tudni hogy ezt mégis hogy gondolta"
Én nem fogom bántani, ha esetleg megint bedühödik és megüt vagy hasonló akkor kihívom a rendőrséget.
Hallod kérdező...téged pszichológus látott már?
Nem azért mondom, de ez elég mindennapos eset a közlekedésben, egy dolgot tehettél volna, helyben felírod a rendszámot, és a központban bejelented a sofőrt. De egy hónap után egyrészt senki nem fog emlékezni a dologra, másrészt még ki is röhögnek.
Meg most odamész, tök feleslegesen elkezded osztani az észt a sofőrnek, annak nem lesz semmi értelme.
Szerintem ilyen alapon mindenkinek több 100 fős halál-listája lenne apró sérelmekből.
De tényleg, mire lenne jó neked ez az egész?
Ott helyben kellett volna elküldened a búsba(ha igazad volt)ha pedig nem értél volna el Nála semmi hatást ,akkor eltőrni az orrát....... :-)
A lényeg!Szerintem hagyd a búsba!Semmi értelme már ezzel foglalkoznod!Ha akkor nem léptél fel ellene most már ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!