Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati piac állami szabályozása lesz a megoldás az egyenlőtlenségek visszaszorítására?
Ma már akkora feszültség van a szexuális forradalom nyomán kialakult torz, teljesen irreális párkapcsolati piac vesztesei és nyertesei között, amit óriási hiba lenne figyelmen kívül hagyni. Jelenleg még a közéletben nem igazán téma, mert amíg lehet, kerülik, de éveken belül akkora társadalmi probléma lesz ebből, hogy muszáj lesz közbeavatkozni.
És nem csak a végső elkeseredésben elkövetett számtalan erőszakos incelre gondolok, ez a feszültség közvetlen negatív hatással van a munkamorálra (sőt, egyre többen kivonulnak a társadalomból, vagy munkaképtelenek lesznek a kialakult mentális problémák miatt), a közhangulatra, és hosszú távon így a békés társadalmi együttélés sem garantált, hiszen a társadalom két, egymással szemben álló csoportra oszlik.
Ennek a megoldása lehet az, amely eljárás keretében az állam felismerve a piac egészségtelen anomáliáit, célzottan, hatékony módszerekkel beavatkozik és szabályozza a piac működését. A gazdaságban ez simán működik, gond nélkül kiterjeszthető a párkapcsolati piacra is. Egyfajta konszenzusos megállapodás lenne az alapja, amiben a jelenlegi rendszer kedvezményezettei engednek a végtelen szabadságukból a társadalom másik felének a javára. Alapvetően továbbra is az lenne a cél, hogy az ember szabadon dönthessen a párválasztásról, de ez innentől kezdve már szabályozva és ellenőrizve lenne.
Ez mennyire reális elgondolás?
" Erős állam kell, amely keményen lép fel és hatékonyan kezeli a piaci egyenlőtlenségeket."
Ez az! Jól mondod. Mivel csak a lúzerek nem találnak párt, így a szaporodásuk is teljesen felesleges. Hogy némi hasznuk azért legyen, lehetne őket munkatáborokba vinni.
"és újrakezdés lesz, sokan várjuk. "
És mit kezdenél újra Mucika? Még ebben a világban sem jutsz sehova, nemhogy egy olyanban, ahol a farkastövények uralkodnának. Vicces egy gyerek vagy :D
72-es:
Tehát megint incel leszel, hű önmagadhoz és nem teszel semmit annak érdekében amit el akarsz érni, csupán várod, hogy mások tegyenek érte.
#75 Azért azt tisztázzuk, hogy én nem szélsőjobbos náci, hanem szélsőbaloldali vagyok. Dehogy élvezem a jóléti társadalom "előnyeit", a mindenhol propagált mértéktelen fogyasztás nekem soha életemben nem adott egy pillanatnyi örömet sem. Egy óriási hazugságra épül a modern világ, a következmények pedig beláthatatlanok, persze hogy ekkora feszültségek vannak, és ez csak rosszabb lesz. Ennél még az is jobb volt, amikor a kereszténység uralta az emberiséget, pedig azt is gyűlölöm, de legalább volt valami magasabb rendű, ellenben a mai lelketlen ostoba fogyasztással és a szexuális forradalom disztópikus borzalmaival. Ma már hinni sem tudunk őszintén, csak a legújabb gagyi telefon kell, de ezek a dolgok úgyis csak pótlékok lesznek. Én nem látok felhőtlen boldogságot az állítólagos sikeres többségi társadalomban sem.
Szóval éghet a világ, én senkit nem fogok sajnálni, engem sem sajnált senki, amikor még lett volna visszaút.
Én szóltam.
"Egy óriási hazugságra épül a modern világ, a következmények pedig beláthatatlanok, persze hogy ekkora feszültségek vannak, és ez csak rosszabb lesz."
Hol látsz feszültséget?
Mert bocs, de én csak napi egy incel kérdésbe látom, hogy kiélik magukat akik itt vannak és még arra se veszik a fáradtságot, hogy az azonos elveket vallók egymásra írjanak és beszélgessenek. Nemhogy saját pártot alapítsanak.
Ha valóban lenne feszültség, akkor tömegek járnának az utcán lázongva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!