Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mindig a férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mindig a férfitől várják a megoldást mindenben, egy férfinak kell mindent megoldani?

Figyelt kérdés
Volt egy nővel alakulóban valami... de végül csak barátság lett. Most utólag elmondta hogy azért sem lett köztünk semmi mert egyszer voltunk egy étterembe és eléggé bunkó volt az étterem és a pincér is és hogy nem léptem fel eléggé, nem oldottam meg a dolgot mint FÉRFI. Tehát nekünk férfiaknak kéne minden nehézséget megoldani a nők számára, ettől leszünk férfiak a nők szemében?
2021. dec. 29. 19:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%
XD Mit várt, hogy leb*szol kettőt a pincérnek vagy mi?
2021. dec. 29. 19:45
 2/25 anonim ***** válasza:
50%
Elég kinyitni a pénztárcát, jó ha elég mély, akkor megoldódik minden probléma.Erre vágyik minden királykisasszony,titkon.
2021. dec. 29. 19:46
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy az esete , nem hinnèm hogy ezen múlt , csak kellett mondania valamit hogy miért off.
2021. dec. 29. 19:47
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Mi volt konkrétan a szitu, amit bunkónak tartott? Ennek hiányában nem lehet válaszolni...
2021. dec. 29. 19:48
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

2

Én nem titkon! Nyiltan vállalom, hogy nem állnék le csórķ pasival

2021. dec. 29. 19:54
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

Jaj itt kommentelők komolyan elhiszitek ezt a hülyeséget?

Egyébként én láttam már ilyen szituációkat, ahol a férfi úgy viselkedett, mint egy kisfiú, aki mindjárt bef*sik és hát mit mondjak…én sem szeretnék ilyen férfit az oldalamon köszi. Viszont vannak nők, akiknek ilyen férje van, tehát keresgélj máshol.

Pl.: buliban a csajra rányomult erőszakosan egy csávó. Csaj pasija meg végignézte inkább, hogy zaklatja a csajt. Pár perc múlva odament a csaja kezét megfogta, mint egy 5 éves kölyök, kb. “menjünk haza anya, félek” feelinggel, miközben bele se mert nézni a másik pasas szemébe, aki még csak kigyúrt sem volt. Mit ne mondjak elég szánalmas látvány volt. Nyilván ne legyen egy agresszív paraszt se, de ahol férfiként kell viselkedni, ott viselkedjen férfiként. Na ilyesmi szituáció előfordulhat bármikor, bárhol, bármivel kapcsolatban. Ehhez ott kellene lenni és látni, mert te nyilván nem úgy fogod előadni, hogy egy pitsa vagy, mint ahogyan ez a srác sem úgy adná elő.

Tehát siránkozhatsz itt, de ha téged azért dobtak eddig a csajok, mert nincs benned férfiasság, akkor tényleg nincs benned nagyon sajnálom.

Ha meg a fenti egy esetből kiindulva az összes nőt megbélyegezted, akkor meg még nagyobb szerencsétlen vagy. Ezzel az erővel, ha engem megver a pasim, kiírom ide, hogy a férfiak miért verik a nőket? Abszurdul hangzik nem. Na te most ugyanezt csináltad.

2021. dec. 29. 19:59
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Viszont az összes eddigi kapcsolatomban azt éreztem, hogy nekem kell irányítanom meg megfelelő döntéseket hoznom, mert a másik vagy arra nem képes, hogy logikusan gondolkozzon vagy szarik az egészbe. És elhiheted, én is rohadtul unom, hogy nő létemre nekem kell dominásnak lennem, mikor minden vágyam az, hogy valaki mellett törékeny lehessek és elengedhessem kicsit magam (abban az értelemben, hogy bízhatok a másik józan belátásában).
2021. dec. 29. 20:01
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

És egyébként ja, ha így viselkednek velem egy étteremben, ahol komoly pénzeket hagyok ott, lehetséges, hogy én is szóváteszem finoman, hogy ezt a modort legyen szíves mellőzze, mert nem azért jöttünk ide a párommal, hogy kellemetlenül érezzük magunkat és nem hiszem, hogy kiérdemeltük ezt...

Azért ez nem akkora dolog. De én sem nézném jó szemmel, hogy a párom csak pislog, mint hal a szatyorban és még négyszemközt is úgy tesz, mintha rendben lenne, hogy valaki így viselkedik vele.

2021. dec. 29. 20:04
 9/25 anonim ***** válasza:
98%
Igen, kérdező, minden nő egyforma. Minden nő olyan, mint az az egyetlen, aki lekoptatott téged.
2021. dec. 29. 20:11
 10/25 anonim ***** válasza:
26%

"mikor minden vágyam az, hogy valaki mellett törékeny lehessek és elengedhessem kicsit magam"

Egyik női válaszoló. Tehát kérdező a válasz igen, ők törékenyek, elengedettek akarnak lenni, és azt akarják te irányíts. Nos, ez abból a szempontból jó, hogy ha olyan férfi vagy aki tudja mit akar és támogatást akar hozzá, akkor az ilyen nők ideálisak, mint nekem. Annak, aki egyenlőséget akar, az jár rosszul. Tiéd a felelősség, a döntés, a vezetés, de cserébe te irányíthatsz.

2021. dec. 29. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!