Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mindig a férfitől várják a megoldást mindenben, egy férfinak kell mindent megoldani?
A kontraszt a női és a férfi vélemény megítélése körül MINDIG érdekes volt számomra, pláne akkor, amikor a két nem véleménye valamiről többé-kevésbé megegyezik.
Itt van pl a férfiasság kérdése.
Nagy általánosságban az a férfiak véleménye, hogy az teszi férfiakká őket, hogy képesek kiállni magukért és a társukért, nem nyusziskodnak, keresik a próbatételeket, vezetésre születtek, stb.
Az a férfi aki nem ilyen, általában a pasihierarchia legaljára kerül, ő a viccek csattanója, a többi férfi nem győzi hangoztatni, hogy szégyelli az ilyeneket. (Ugye mindenki látta már azt a jelenséget a neten, amikor egy különösen alacsony IQjú férfi összehasonlítja a "régi idők menő alfamacsó férfijait", mint bud spencer, a mai feminin soyboyokkal, mint timothée chalamet)
Általános férfi vélemény még az is, hogy a nő ne legyen ilyen. A nőn kiabrandito ha "túljátssza az emancipáltat"; ugyebár hogy érezze magát férfinak egy férfi, ha egy nőnek sosincs szüksége rá? Hogy bizonyítsa így, hogy rátermedtebb nála? Puzser is megmondta: a női vezérigazgatókra senkinek sem áll fel a farka.
És ez az elfogadott vélemény. Ha erre panaszkodsz, akkor biztos egy kis metroszexuális buzeráns vagy, aki nem akar igazi férfi lenni, és takarodj a pcsába.
A női vélemény lehet 100%ig megegyező ezzel, de mégis... Ha a nő kimondja, hogy szeretné, hogy a férfi ne hagyja pl, hogy bunkóskodjanak vele, akkor az úgy nem jó, akkor a nő valamiért hülye, és életképtelen, és kihasználja a férfit. Miért? Mert jó érzés pozitív képet festeni magatokról, de ha ehhez mérten ítélnek meg titeket, és támasztanak elvárásokat veletek szemben a nők, akkor túl nagy dolog tartani is magatokat ehhez?
Ez kb olyan, mintha azt mondanám magamról, hogy "én vagyok a legjobb festő a világon, a festésre születtem, rajtam kívül más ne is fogjon ecsetet, mert szánalmasan fog kinezni a végeredmény a képeimhez képest. Oh, azt akarod, hogy fessek valamit neked? Hát fessél magadnak bmeg. Mi vagyok én, festő? Hihetetlen... "
De amúgy kajak: mindent elkövettek azért hogy a férfiakat dominánsnak és vezéregyéniségeknek állítsátok be. Egészen addig elmentek ezért, hogy utolsó büdös feminácinak hívjatok azokat a nőket, akik nem értenek egyet azzal, hogy a farkatok miatt rögtön dominánsabbak lennétek a nőknél.
Aztán amikor tényleg annak kellett volna lenni, de nem voltatok, akkor a nő a hülye, mert ezt várta volna?
Háát hallod ez nagyon nem klikkel.
Jah #12 mint a filmekben egy 45 50 kg nő lecsap egy 80/90kg-s férfit puszta kézzel.
Mennyi ilyen van a hírekbe🙄
Arcművèszet
Mi a konkrét szitu?
Én hagytam félbe kapcsolatot amiatt, mert a pasi nem adott borravalót. 2. randin. Meg is kérdeztem, hogy miért nem adott, amikor mindennel meg voltunk elégedve, az volt a válasz, hogy
-Így is elég drága volt ez a vacsora.
Ja, bocsi, akkor engem máskor ne vigyél sehova.
Ha egy férfi beszól nekem, és a párom nem véd meg, az is válóok. Nem kell, hogy mindenért veszekedjen, vagy ölre menjen értem, de ha velem bunkók, és nem véd meg, az nem imponál.
Ámijó, fő az önbizalom.
Nem én vagyok a te embered, csak nem szeretnèm olvasni a hírekben hogy egy GI Jane-t megint valamelyik férfi elkapott mert túlbecsülte a sajàt testi erejèt - jelen esetben technikàjàt.
Először is nem A Nők, hanem csak ez a csaj. Másrészt nehezen hiszem a történetet. Konkrétan mi volt?
Inkább csak valami lerazos szöveg volt.
Először is nem A Nők, hanem csak ez a csaj. Másrészt nehezen hiszem a történetet. Konkrétan mi volt?
Inkább csak valami lerazos szöveg volt.
Én egyszer éltem át ilyet, társkeresőn egy gyönyörű két szemű, szőke lánnyal megismerkedtem, aki pár hónapja szakított a jóképű, de alkoholista pasijával. Így felment társkeresőre és az első nem ronda, normális pasival összejött (velem), de csak búfelejtőként. Aztán első alkalommal, ahogy 1 hónap után elmentünk egy közös esti táncra, egy társastánc csoportba, ott azonnal imádták a szőke kék szemű páromat a pasik (vagy 3 is), ebből egy ennek erősen jelét is adta (a páromnak nem tetszett a pasi). Egész este ott volt a pasi a nyakán, nem zavarta, hogy én mint a párja ott vagyok és nem nézem ezt jó szemmel. Aztán pár nap múlva az akkori párom, ez a lány megkérdezte, hogy hogy védtem volna meg őt, ha az elmeháborodott rá akar mászni, én meg kitérő választ adtam (ugye ésszel szeretek válaszolni, nem erőszakkal). Majd mondta nekem nap után, hogy csak ennyit érek meg neked? stb, stb. Ő még az exét szereti, aki talpig férfi volt, egy igazi kigyúrt, szépfiú, de gorilla nagyságban, aki a tenyerén hordozta őt, stb. Utána a kapcsolat meg is indult a lejtőn, pár hónap múlva véget ért (megcsalt engem, visszament az exéhez a nő). Szóval ez nem egyedi eset, mert velem is megtörtént, ha a nő nem szeret totál, nincs igazi kémia, akkor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!