Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mindig a férfitől várják a megoldást mindenben, egy férfinak kell mindent megoldani?
Az azért kemény, ha ezért lapátra tetted.
Én konkrétan rosszul vagyok a borravaló intézményétől és elvből nem is fizetek borravalót. Valahogy engem sem szoktak pluszban honorálni a felhasználók, hogy működő szoftvereket írok és hogy ne rakjak beléjük bugokat. De ebbe a példába bele lehet kötni, mert nem emberekkel foglalkozom, szóval a másik példám, pl az egészségügy, mondjuk az ápolók. Ők sem kapnak borravalót (nekik is olyan fos a fizetésük, vagy rosszabb), mert kedvesek voltak, és odafigyelnek az ápoltakra és hogy nem keverik össze a gyógyszereket. Vagy az eladók sem kapnak, amiért mosolyognak a vevőre és nem bunkó, flegma módon szólnak, közben meg kiül az arcukra az élni nem akarás.
23
Én egyetértek veled. Ami a vendéglátásban borravaló, az az egészségügyben hálapénz és nagyon szépen megindokolták, hogy miért lett tilos. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbször el sem tehetik, hanem a tulajhoz kerül és csak egy részét kapják vissza. Arról meg aztán főleg ne beszéljünk, hogy a konyhából én is ki tudom hozni a kajámat, ha hagyják, szóval szarok a pincérre, az egyetlen ember, aki érdemelne onnan plusz pénzt, az a szakács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!