Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mindig a férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mindig a férfitől várják a megoldást mindenben, egy férfinak kell mindent megoldani?

Figyelt kérdés
Volt egy nővel alakulóban valami... de végül csak barátság lett. Most utólag elmondta hogy azért sem lett köztünk semmi mert egyszer voltunk egy étterembe és eléggé bunkó volt az étterem és a pincér is és hogy nem léptem fel eléggé, nem oldottam meg a dolgot mint FÉRFI. Tehát nekünk férfiaknak kéne minden nehézséget megoldani a nők számára, ettől leszünk férfiak a nők szemében?
2021. dec. 29. 19:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
kék szemű...
2021. dec. 29. 23:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Én ebből csak a "mint férfi"-t venném ki, mert én nőként is beszólok annak, aki anyukámmal, tesómmal, barátaimmal bunkózik. Ez nem férfiasság, ez a szeretett személy védelme.
2021. dec. 30. 05:35
 23/25 VincentLaw ***** válasza:

Az azért kemény, ha ezért lapátra tetted.

Én konkrétan rosszul vagyok a borravaló intézményétől és elvből nem is fizetek borravalót. Valahogy engem sem szoktak pluszban honorálni a felhasználók, hogy működő szoftvereket írok és hogy ne rakjak beléjük bugokat. De ebbe a példába bele lehet kötni, mert nem emberekkel foglalkozom, szóval a másik példám, pl az egészségügy, mondjuk az ápolók. Ők sem kapnak borravalót (nekik is olyan fos a fizetésük, vagy rosszabb), mert kedvesek voltak, és odafigyelnek az ápoltakra és hogy nem keverik össze a gyógyszereket. Vagy az eladók sem kapnak, amiért mosolyognak a vevőre és nem bunkó, flegma módon szólnak, közben meg kiül az arcukra az élni nem akarás.

2021. dec. 30. 09:35
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Én egyetértek veled. Ami a vendéglátásban borravaló, az az egészségügyben hálapénz és nagyon szépen megindokolták, hogy miért lett tilos. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbször el sem tehetik, hanem a tulajhoz kerül és csak egy részét kapják vissza. Arról meg aztán főleg ne beszéljünk, hogy a konyhából én is ki tudom hozni a kajámat, ha hagyják, szóval szarok a pincérre, az egyetlen ember, aki érdemelne onnan plusz pénzt, az a szakács.

2021. dec. 30. 10:21
 25/25 VincentLaw ***** válasza:
Vicc, hogy a borravalót már sok helyen szervízdíjként felszámolják. Meg arra lennék még kíváncsi, hogy mondjuk aki kártyával fizet ilyen esetekben, annak úgymond a szervízdíja hogy jut mondjuk ténylegesen a pincérhez? Vagy a tulaj benyeli? Nem látok bele, de érdekelne.
2021. dec. 30. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!