Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A párkapcsolati piac állami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolati piac állami szabályozása lesz a megoldás az egyenlőtlenségek visszaszorítására?

Figyelt kérdés

Ma már akkora feszültség van a szexuális forradalom nyomán kialakult torz, teljesen irreális párkapcsolati piac vesztesei és nyertesei között, amit óriási hiba lenne figyelmen kívül hagyni. Jelenleg még a közéletben nem igazán téma, mert amíg lehet, kerülik, de éveken belül akkora társadalmi probléma lesz ebből, hogy muszáj lesz közbeavatkozni.

És nem csak a végső elkeseredésben elkövetett számtalan erőszakos incelre gondolok, ez a feszültség közvetlen negatív hatással van a munkamorálra (sőt, egyre többen kivonulnak a társadalomból, vagy munkaképtelenek lesznek a kialakult mentális problémák miatt), a közhangulatra, és hosszú távon így a békés társadalmi együttélés sem garantált, hiszen a társadalom két, egymással szemben álló csoportra oszlik.

Ennek a megoldása lehet az, amely eljárás keretében az állam felismerve a piac egészségtelen anomáliáit, célzottan, hatékony módszerekkel beavatkozik és szabályozza a piac működését. A gazdaságban ez simán működik, gond nélkül kiterjeszthető a párkapcsolati piacra is. Egyfajta konszenzusos megállapodás lenne az alapja, amiben a jelenlegi rendszer kedvezményezettei engednek a végtelen szabadságukból a társadalom másik felének a javára. Alapvetően továbbra is az lenne a cél, hogy az ember szabadon dönthessen a párválasztásról, de ez innentől kezdve már szabályozva és ellenőrizve lenne.

Ez mennyire reális elgondolás?

2022. febr. 22. 17:18
 31/95 anonim ***** válasza:
97%
Azt azért megnézném hogy az ilyen incelek mit szólnának ahhoz ha szembetalálnák magukat a női verziójukkal - ugyanaz a kinézet (itt: szint), értelmi képességek, szolid szadista hajlam, a másik nem gyűlölete - vajon elégedettek lennének-e a nekik kiutalt társsal? 🙄
2022. febr. 22. 20:48
 32/95 anonim ***** válasza:
94%

"Ez kiküszöbölhető a társadalmi konszenzussal (például népszavazás útján fogadjuk el), és egy ilyen elfogadott állami szabvány szerint sorolnák be az embereket."

[link]

2022. febr. 22. 21:10
 33/95 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel a kérdéssel kb a nők jogát vennéd el a szabad választás lehetőségétől. Szerinted ez oké?
2022. febr. 22. 21:13
 34/95 anonim ***** válasza:
94%

#33. A férifaknak is kötelező lenne elfogadni a kiutalt nőt, panaszra sajnos nincs lehetőség.

Elküldtük a 38 éves, 140 kilós Erzsikét, legyetek nagyon boldogok együtt <3

2022. febr. 22. 21:15
 35/95 A kérdező kommentje:

"Azt azért megnézném hogy az ilyen incelek mit szólnának ahhoz ha szembetalálnák magukat a női verziójukkal"

Részemről probléma megoldva, engem az sem zavar, ha a 10/10-es férfi a 8-10/10-essel jön össze, ahogy mondtam, elsősorban a csoportok közti átjárást kell betiltani, mert a legtöbb igazságtalanság és egyenlőtlenség abból ered.

#33 Nem vettem el, korlátoztam. Nem a nőkét, hanem ugyanannyira mindenkiét. Persze hogy oké.

Kínában más alapokon, más célból, de működik már ma is a pontrendszer, ennek egy átdolgozott, demokratikusabb, liberálisabb verzióját be lehetne építeni a párkapcsolati piac egyenlősítése céljából a nyugati világban is.

2022. febr. 22. 21:17
 36/95 anonim ***** válasza:
96%
#35 ja jól van drágám, akkor nem szóltam, én hátradőlve nézhetném ezt a cirkuszt 😁 Ha maradhatok a csoportomban, akkor engem nem érintene ez a hacacáré 💅👄🤳
2022. febr. 22. 21:22
 37/95 A kérdező kommentje:

Azt kell látni, hogy továbbra is adva lenne a választás lehetősége, egyszerűen szűkebb, meghatározott csoportból lehetne csak válogatni.

#36 szolidaritásból te valahol a fasiszták szintjén vagy, de gondolom nem zavar túlzottan.

2022. febr. 22. 21:23
 38/95 anonim ***** válasza:
97%

" az ember már nem is vár releváns ellenérveket"

Ne is várj, mert ezekre az orbitális baromságokra nincs. Esetleg egy pszhichiáter majd helyrerak.

2022. febr. 22. 21:26
 39/95 anonim ***** válasza:
97%

33

Meg a férfiakét is éppen úgy.

Abban a rendszerben, ami a kérdező fejében megszületett, a sportos, jóképű öcsémnek nem lehetne az a nő a felesége, aki most, mert a sógornőm a testalkata miatt biztos, hogy nála kevesebb pontot érne el a 10-es skálán. Az meg ugye kit érdekel, hogy kedves, családszerető, jó anya, szerető társa jóban-rosszban.

A kérdező által megálmodott rendszerben nem élne a két unokahúgom, a másik öcsének meg nem született volna meg a fia.

Sorolhatnám ismeretségi körből és a saját életemből a példákat azokra a kapcsolatokra, amik nem léteznének, de felesleges.

Nehéz elképzelnem, hogy ez nem trollkodás, de ha tényleg nem, akkor a kérdezőnek szerintem érdemes lenne terápiás segítséget igénybe vennie. És őszintén mondom, hogy ezt tényleg nem bántásból vagy gúnyolósból írom, hanem jó szándékból.

2022. febr. 22. 21:26
 40/95 anonim ***** válasza:
100%
Tehát be lennénk kategóriálva? Pl aki egyetemre jár vagy van diplomája annak +10 pont? Aki pedig csak okjs az 5 plusz pont?
2022. febr. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!