Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek mit tennének ha bevezetnék a szingliadót? Megpróbálnátok kibújni, vagy egyenesen lázadoznátok a felháborító sarc ellen?
Mos is van "szingli adó", hisz a "kedves" kormány támogatja a nyugdíjast, a diákot, a 25 év alattit, a családos fiatalt viszont minden támogatást azokkal fizettet meg akik egyik kategóriába sem sorolhatók. És ők elég sokan vannak. Pl. én is ide tartozom. 27 évesen, dolgozó, egyedülálló emberként.
De szüleim is ide tartoznak dolgozó, házas emberként, akiknek van 3 felnőtt gyerekük. Mindent velünk fizettetnek meg...
14#
De annak sem aki meddő, és szeretne de nem lehet gyermeke
Nem pontosan csak a szinglik és meddők fizetik, de tulajdonképpen az SZJA leginkább nekik szól
Gyerektelenségi adónak nevezhetnénk
16#
A mai magyar kormány márpedig ilyen hülye. De a társadalmunk méghülyébb, így öngóllal is simán győz
A kommentszekcióra válaszolva: Nem az én tisztem akár pro akár kontra véleményt mondjak. Egy dolgot biztosan tudok: Túl sok adót fizetünk mindannyian - jobbára anélkül, hogy látnánk a hasznát. És akkor itt álljon meg a gondolatmenet.
A kérdésre válaszolva: Ha érintett lennék, és direktben kivetnének adót a szinglikre, nem lennék hajlandó megfizetni. Mert undorító módon diszkriminatív, és méltóságomon alulinak érezném, hogy a tulajdon hazámban másodrendű polgár vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!