Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ez ellen, hogy ne ilyen pasik vonzzanak? Sosem leszek boldog?
Én ebből csak a kigyúrt testet és a tájékozottságot hozom, a szakáll, tetkó, szolárium hidegen hagy (a teremben, ahol edzek, a többség detto ugyanez). A barátnőm imádja a testemet így is.
Kicsit változtatnod kell az igényeiden mert így tuti, hogy egyedül maradsz.
Ismerős érzés. Én is ábrándoztam egy 18 éves szűz Little Caprice-ről, aki úgy gondoskodik rólam, mint anyukám és egyetemre jár, tájékozott, annyi pénze van, mint Erzsébet királynőnek és imád mindent csinálni az ágyban.
Csak én ezt olyan 20-as éveim elején kinőttem, sok nő meg még 40 fölött is hisz a mesékben...
Egyébként megsúgok egy titkot: Néhányuk talán tájékozott, de ezt az oldalát nem fogja mutogatni neked, mert veled csak dugni akar, vannak barátai, akivel az intellektuális eszmecseréket megoldja.
És mivel rajtad kívül rengeteg nőnek vonzók, így velük vetekszel. Ha van olyan csaj, aki legalább ugyanolyan jó nő, mint te, de többet bevállal, kiszolgálja őt, kényezteti, mindent megtesz neki, akkor rád maximum akkor lesz ideje, mikor a másik elutazik, menstruál vagy bármi egyéb.
Háromféle kategória van az általad említett pasiból.
1. Akik élvezik, hogy sok nő őket akarja és ha te meg akarod tartani őt, akkor neked kell lemenned kutyába, vagy pontosabban bújós kiscicába.
2. Akik valóban hűségesek és monogámok, nem csak hazudják (a férfiak 90%-a ezt hazudja, közben meg valójában maximum a 10% lehet ténylegesen az, a többit maximum kívülről látod annak, mert a fejébe nem látsz bele és ő sem fogja még a saját haverjainak se bevallani, hogy beszari és nem mer kockáztatni, szebben hangzik, hogy ő szeret és hűséges (a kettő különválasztódik a férfiaknál, szerethet téged, de attól még ugyanúgy szexuálisan kívánni fog más nőket)). Ők ritkák, főleg ilyen külsővel, éppen ezért valószínűleg fiatalon megkaparintja őket egy lány, őt kéne kiütnöd a nyeregből, de még nehezebb dolgod van, mert pont azért nem fog veled leállni, mert ő tényleg hűséges. Ráaádsul ugyanúgy van konkurenciád, sok nő el akarja hódítani a párjától.
3. Teljesen elmebeteg radikális, pedofil, kannibál vagy súlyos értelmi fogyatékos. Esetleg sittes, de abból is a gázosabb, a kevésbé gázos sittesekre ugyanúgy van igény. Esetleg meleg vagy impotens.
Úgyhogy ilyen igényekkel nem irigyellek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!