Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan izgulok ha azzal a bizonyos "crushal" beszélek. Tanácsok ez ellen?
Normál esetben jól ki tudok jönni csajokkal,jobban mint a korombeli fiúkkal. De az a baj,hogy ha bejön valaki,a személyisége is, akkor szinte betegesen rajongok és nagyon rágörcsölök. Eddig ez a 2.ilyen eset. De itt a csajnak még a hangja is rohadtul tetszik,ilyen se volt még hogy valakinek a hangja :D
Elterveztem,hogy spontán odamegyek hozzá dumálgatni,mert amúgy a közös téma nem jelentene fejtörést. És ha már csak belegondolok,hogy ott vagyok előtte,kiszakad a belem úgy fáj a szorongástól. De ha kimutatom,hogy odáig vagyok érte az se jó,ha önmagamat adom,arról meg az jönne le,hogy nem akarnék tőle semmit. Mert szégyenlős vagyok és ezt elfedem egy ilyen elvont humorú,titokzatos stílussal,ami nem túl vonzó,de inkább ez minthogy az látszódjon rajtam,hogy be vagyok fosva. Szval nem tudom hogy kell jól ismerkedni,hogy olyan benyomást keltsek,hogy akarjon még látni az illető,kell idő míg felszabadulok. Pl,a középsulis társaim fel se ismernének a gyerekkor óta ismert barátaim előtt
crush = modern?
inkább egyenlő trash na ez modern !
Az alkoholt ne javasoljuk már. Gondoljunk bele.. első 1-2 alkalommal izgul, ,mert felértékeli ugye a másikat természetes módon, pia hatására oldódik a feszültség is, de a 3. alkalomnál mi lesz? Megtanulta "normálisan" kezelni a helyzetet? Elmúlt a hatalmas crusholás a 3. alkalomra? Nem. Akkor a 3. alkalommal is igyon? És így tovább?? :D Ebből lesz az alkoholizmus, hogy aztán mindenféle izgulásnál iszik valamennyit. De most nem mondtam újdonságot, nézzen már mindenki szét a családjában, hogy ki az alkoholista benne? :D Ő se gyerekkora óta tervezi,hogy alkesz lesz, csak "néha ivott egy kicsit, aztán meg.."
A válaszom a kérdésre:
Egyrészt amikor félek közeledni, akkor magamat nem tartom elég jónak. Kicsit ellentmondásos, de ha ennek ellenére odamegyek, pont ettől fogom jónak tartani magam, mert a félelmem ELLENÉRE volt bátorságom. Legalább fel tudok magamra nézni, van bennem is már minimum 1 dolog, amit nagyra értékelek, és nem csak ő a szuperszenzációs valaki, hanem én is elégedett vagyok magammal. Az is jó,hogy nem lenne gond neked a közös téma felvezetése se. Ez már 2 dolog arra, amivel egy szintre hozhatod magad a másikkal a fejedben. Ő is csak egy ugyanolyan ember, mint te. És az emberek szeretik azt, ha érdeklődnek irántuk, szeretik , ha figyelnek rájuk. Ez meg nem egy akkora mutatvány azért :D Take it easy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!