Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért fontosabb nekünk férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért fontosabb nekünk férfiaknak a külső mert vizuális típusúak vagyunk?

Figyelt kérdés

Nekem és férfi társaimnak is fontos hogy csinos vékony fiatal barátnőnk legyen.. valahogy jó látvány egy formás fenék, szép feszes cicik, kutyusban is jó látni a szép házat, vékony szép csipőjét.

Nem véletlen hogy jóval több az gold digger nő is. Mert amelyik férfi tehetőssebb az megengedi magának a csinosabb nők tartását, amelyik nem az sokszor megalkuszik és még magának is hazudik hogy jó egy kövér nő csak hogy valamilyen nő legyen, de minden férfi szerintem szép csinos nőre vágyik

2022. febr. 22. 07:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"

Te csak azt árultad el, hogy tele vagy csalódással."

Te miről beszélsz? Hol írtam én bármiféle csalódást?

2022. febr. 22. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

"kutyusban is jó látni a szép házat"

Ilyenkor leszarom, hogy dobják-e az atomot vagy nem, ha ez a szr is pusztul velünk.

2022. febr. 22. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

12

Szerintem azt akarta írni, hogy "a szép hátát".

2022. febr. 22. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Gondoltam, csak nem javítottam át helyette, a lényegen nem változtat. Kutyázza meg az anyját.
2022. febr. 22. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

"Raadasul egy no egyetlen szules után elveszti a hüvely szűkösségét, rugalmassàgát, hormonok miatt a csípő derék arányát."

Biológiaból egyes. Ülj le, fiam! 😂👏🏻

2022. febr. 22. 15:02
 16/17 anonim ***** válasza:

11

Csak arról írtál.

2022. febr. 22. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:

A termeszet nem tudja megoldani hogy a ferfiak 16-75 eves ferfikorosztalyanak ami a nepesseg majdnem fele, jusson olyan no, aki 15-25 gyerektelen csinos vekony fiatal no, ami a nepesseg madik, noi felenek csupan egy kicsiny szelete."

Ha netalán matematikai értelemben "meg tudná oldani" a természet olyan módon, hogy nagyon durván el lenne tolódva a nemek aránya a megközelítőleg 1:1 helyett (a példa kedvéért lenne akár háromszor annyi nő, mint férfi), szerinted a 15-25 éves korosztályba tartozó lányok, nők hány százaléka jönne össze a nagypapája generációjába tartozó férfiakkal?? xD

2022. febr. 22. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!