Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen sötét jövő vár az egyszerű férfiakra?
A társkeresőkön is látszik, hogy a nőknek csak az alfahímek kellenek, nem adják alább. Még pár év, és minden nő kezét lábát töri, hogy bekerülhessen egy alfa háremébe. Közben a normális férfiak randi célú közeledését bűntettnek tekintik, ezért a legtöbb egyszerű férfi vagy incel lesz, vagy bepróbálkozik a csajoknál, amiért börtönt és deportálást kockáztat.
Íme a szép új világ: alfahím háremek és egyszerű srác munkatáborok. Na meg hipergám csajok.
31.
Én nem erre értettem - azzal a részével egyetértek...
...hanem a kőbunkó "erőccsebbik kutya" baromságra, kicsit átalakítva ezzel igazolták magukat a nácik is "az erős csak akkor győzedelmeskedhet, ha a gyengét kiírtja" (mondta Goebbels)
Ráadásul ez az "erősebb kutya" hülyeség feltételezi, hogy a nők csak tárgyak, jutalom-trófeák, a "nemes" szaporodás eszközei és nem többek, amit az "erősebb kutyák" nyernek el, mikor nagyon nemesen és dicsőségesen legyőzték az alapvetően gyengébbeket.
Ez pedig undorító.
32
Nyilván az erősebb kutya baszik elv úgy értendő, hogy perpillanat a nők számára kívánatos, bármi is legyen az. Nem fizikai erőről van szó, azt gondoltam, hogy ez teljesen evidens. IQ, jó kommunikációs képesség, fizikai adottságot, megjelenés (gondolok itt higiéniára, stílusra), egzisztenciális helyzet, és sorolhatnánk. Az elv ugyan az, az életképesebb szaporodik, az életképtelen nem.
Egyébként például ez a videó segítség lehet azoknak, akik nem külső forrásban akarják megtalálni a problémáikat.
Nyilván hiába mondtuk már el 100x, hogy menjenek terápiára, de ők erre képtelenek, így azért bízom benne, hogy legalább egy 1.5órája van.
insideout, az, ami undorító veled kapcsolatban, hogy olyan rétegbe rúgsz bele, akik végletekig elkeseredettek.
Ez a te perverziód, leginkább az erkölcsi, érzelmi éretlenségedet sugallja, ami leginkább az erősen hulladék kategóriába taszít, és még sokkal mélyebben vagy ezáltal, mint akiket savazol....
Na ezen gondolkozz el, kispajtás, mielőtt még marha nagy férfinek gondolnád magad...
36
Mert belétek kell rugni, azért rugok belétek. Nem azért, mert azt akarom, hogy a földön legyetek örökre, hanem azért, hogy elegetek legyen abból, hogy a földön legyetek. Remélem ez érthető így ebben a formában, és nem kell tovább ezt ecseteljem.
Vedd úgy az ilyen forumokat, hogy van a jó zsaru, és van a rossz zsaru. Én tudom, hogy vannak itt jó zsaruk, szóval én eljátszom a rossz zsarut. Én vagyok az, aki felpofoz, és azért pofozlak fel, hogy a sarkadra állj, és azt mond, "Elegem van abból, hogy mindenki rugdos, nem akarom, hogy rugdossanak"
Hogy ez mit vált ki, elmész terápiára, vagy magadtól magadba nézel, vagy legalább abbahagyod azt a hibás nézetet terjeszteni, hogy a többi férfival, vagy a nőkkel van a baj, majdnem mindegy. A baj nem velük van, a baj veled\veletek van. Nem azért, mert csúnya vagy, vagy mert kicsi a farkad, vagy mert nincs elég pénzed, hanem azért, mert rosszul gondolkodsz magadról, és másokról. Semmi más oka nincs. Erre próbálunk itt titeket felébreszteni, de ti mindig rinyáltok. Most is rinyálsz, holott ott egy videó, ami felnyithatná a szemetek. Csak azzal a videóval többet tettem értetek, mint ti magatokért egy héten.
Na ezen gondolkozz el "nagypajtás"
insideout, és ki vagy te amúgy, hogy úgy érzed, ezt megteheted?
Illetve mi az, hogy "belétek kell rúgni" ?
Kösz, van feleségem, nem hinném, hogy egy éretlen fórumhuszár rugdosása kellene, gyanítom jóval idősebb is vagyok nálad, csak ez a pökhendi, okoskodó, hányingerkeltő stílusod kicsit kinyitotta a szemem...
De ez jellemző rád, meg a többi feminácira is itt, ha már valaki ellentmond a tuskó stílusotoknak, az incel lehet csakis.
Pajtás, inkább magaddal foglalkozz, és ne akard az istent játszani, mert komolyan megütheted még a kis bokádat az életben...
Bár gondolom, neked is csak itt megy a nagylegényesdi, az életben a sarokban ülsz arccal a fal fele.
Na hát, már femináci is vagyok. Ez remek, te jobbnak érzed magad attól, hogy előadod itt a dolgokat, vagy tudsz a témához is szólni?
Konyítani kellene a pszichológiához picit, hogy megértsd ezt az egész folyamatot, de nyilvánvalóan az neked nem megy. Nos, mivel semmi másra nem futja tőled, csak nyomni az irreleváns szart, így nem igazán fogok a jövőben veled foglalkozni, csak akkor, ha valami érdemlegeset is képes leszel szólni, nem csak ezt az általam betűsalátának hívott böszmeséget.
Te ne azon gondolkodj, hogy az én életem milyen, akármilyen is, neked azzal nincs dolgod. Foglalkozz azzal, hogy miképp lehet az ilyen "incel" népnek segíteni, de mivel te erre nem igazán vállalkozol, csak elvárod az empátiát, anélkül, hogy értelmeznéd amit írok, így gyanítom, hogy nem véletlenül érzed magad sértve - te is ebbe a halmazba tartozol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!