Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen sötét jövő vár az egyszerű férfiakra?
A társkeresőkön is látszik, hogy a nőknek csak az alfahímek kellenek, nem adják alább. Még pár év, és minden nő kezét lábát töri, hogy bekerülhessen egy alfa háremébe. Közben a normális férfiak randi célú közeledését bűntettnek tekintik, ezért a legtöbb egyszerű férfi vagy incel lesz, vagy bepróbálkozik a csajoknál, amiért börtönt és deportálást kockáztat.
Íme a szép új világ: alfahím háremek és egyszerű srác munkatáborok. Na meg hipergám csajok.
mondjuk a nők tényleg nem viccesek
de erről a férfiak tehetnek, mert elhitetik velük, hogy azok, mert meg akarják dugni őket
"normális férfiak"
Mitől tekintitek magatokat normális férfinek, mikor non-stop írjátok ki a beteg kérdéseket?
Ilyen sötét jövő vár az egyszerű NŐKRE?
A társkeresőkön is látszik, hogy a FÉRFIAKNAK csak az VÉKONY NŐK kellenek, nem adják alább. Még pár év, és minden FÉRFI kezét lábát töri, hogy EGY JÓL KINÉZŐ NŐ ALÁZZA, (HISZEN A LEGFONTOSABB, HOGY JÓL NEZZEN KI, NEM BAJ HA R*BANC)
Közben a normális NŐK randi célú közeledését bűntettnek tekintik, ÉS MI AZ, HOGY ELVARÁSAINK VANNAK? ezért a legtöbb egyszerű NŐ vagy MEGKESEREDETT MACSKÁS NŐ lesz, vagy bepróbálkozik a LÚZER FÉRFIAKNÁL IS, amiért CSALÓDÁS és KIÉGÉS/ ANYAGO LEÉGÉS a kockáztat.
Íme a szép új világ: R*BANC NŐK PINCSIJEI és egyszerű NŐ RABSZOLGÁK LÚZER FÉRFIAK MELLETT. Na meg AZ INCEL FÉRFIAK
16-os jól fogalmaztad meg. Mi nők is kérdezhetnénk ezt, miért kell még a legrondább, legzsírosabb testű pasinak is top10-es csaj? Lehet filózni ezen. Viszont aki normális, az akárhogy néz ki, vagy akármilyen egyszerű, biztosan talál hozzá illő párt.
Én pl 110 kilós nő vagyok, párom kopasz, vékony, csóró és imádja a dagadt testemet. Én meg az övét. Az előbb is széjjel szexelt.
További jó rinyálást kívánok a kedves kérdezőnek és hasonlóan lúzer társainak.
18
Számodra elképzelhetetlen már, hogy a szex megtörénik, és a párok élik tovább az életüket, nem egymás seggét nyalják további X óráig? Nah, én ezen gondolkodnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!