Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondanád el egy ismerekedés során, hogy börtönviselt vagy?
Figyelt kérdés
A párom baráti körének tagja egy 29 éves börtönviselt férfi, aki 5 évet ült tudatmódosító szerek terjesztése miatt. (Jól szitulált családban nőtt fel egyetemre járt, amit szabadulása után újra elkezdett.)
Mielőtt megismertem volna, már elmesélték nekem röviden a történetét. Nem tagadom voltak fenntartásaim, de amikor beszéltem vele nagyon normális volt, nyitott és nagyon jól megértettük egymást. Kimondottan jó vele beszélgetni, kevés az ilyen ember.
Mesélte, hogy nehéz neki a társkeresés. Ha az elején mondja el, akkor "elmenekülnek", ha 1 hónap után akkor "becsapva" érzik magukat a hölgyek. Olyat pedig nem szeretne, hogy elhallgat ilyen komoly dolgot.
Mi a véleményetek?
2022. febr. 21. 16:19
11/16 anonim válasza:
Bolondok akik elhiszik,h. egy volt drogdíler meg fog javulni.
12/16 anonim válasza:
3-as.Tegyük hozzá hogy ha mást bántana a volt sittes "bakod" sztem azt is le**arnád.
13/16 anonim válasza:
felírom a listámra h ezt is mondani kell ha barátnőt akarok
14/16 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy a kérdésben szereplő férfi nem bűnöző volt hanem palimadár!
15/16 anonim válasza:
Nembaj, nemkell ezt kifejteni
16/16 anonim válasza:
Az ne legyen már visszatartó elő, hogy jaj, szegényke, elmenekülnek tőle. Ez bizony a következménye annak, amit tett. Aki az elején elmenekül, az később is el fog meneküli ilyen miatt, így csak az idejét húzza a nőnek. Nagyon max. 2. randin illik ezt közölni, és várni, amíg talál vkit, akinek ez nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!