Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondanád el egy ismerekedés során, hogy börtönviselt vagy?
A párom baráti körének tagja egy 29 éves börtönviselt férfi, aki 5 évet ült tudatmódosító szerek terjesztése miatt. (Jól szitulált családban nőtt fel egyetemre járt, amit szabadulása után újra elkezdett.)
Mielőtt megismertem volna, már elmesélték nekem röviden a történetét. Nem tagadom voltak fenntartásaim, de amikor beszéltem vele nagyon normális volt, nyitott és nagyon jól megértettük egymást. Kimondottan jó vele beszélgetni, kevés az ilyen ember.
Mesélte, hogy nehéz neki a társkeresés. Ha az elején mondja el, akkor "elmenekülnek", ha 1 hónap után akkor "becsapva" érzik magukat a hölgyek. Olyat pedig nem szeretne, hogy elhallgat ilyen komoly dolgot.
Mi a véleményetek?
Ismerek hasonlokat.
Ők eleve olyan körökből szednek fel nőket akik haveri körbe tartoznak vagy szeretik a rosszfiúkat eleve. Illetve legelsőként azt mérik fel a csaj kicsoda milyen körökben forog, laza e, lehet e vele bandázni, meg esetleg az exe drogos volt e stb
Es amikor a csajt (aki kompetens es nem éppen egy eminens konyvtári moly) kezdik befűzni, a csaj meg vevő is, akkor elviszik magukkal a haverokhoz is, rossz körökbe is, mindenbe es kb a sok bandázás beszélgetések kapcsan kerul csak témába a múlt, el elvétve csak.
*Szóval rosszfiuk eleve rosszlányokkal kezdenek, ill olyan csajokkal akik rosszfiuk körében vannak vagy azokat szeretik.
Nem bevallásként hanem ezerbol az egyik sztoriként jön csak fel a téma a börtönről is. Mivel az ilyeneknek amugyis millio egyeb sztorijuk van magukrol.
Az érintett személy már teljesen hétköznapi életet él. Meg nem mondanád róla. Ő se kisebbségi.
Egy jólszitulált értelmes és művelt személy, akinek van sötét múltja
Én így ismerkedem, elég egy kép a BMW-ben, meg a börtöntetkó, sokan írnak rám csak kép alapján, társkeresőkön.
Olle 48F vállalkozó
8 év csillag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!