Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor mondanád el egy ismereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondanád el egy ismerekedés során, hogy börtönviselt vagy?

Figyelt kérdés

A párom baráti körének tagja egy 29 éves börtönviselt férfi, aki 5 évet ült tudatmódosító szerek terjesztése miatt. (Jól szitulált családban nőtt fel egyetemre járt, amit szabadulása után újra elkezdett.)

Mielőtt megismertem volna, már elmesélték nekem röviden a történetét. Nem tagadom voltak fenntartásaim, de amikor beszéltem vele nagyon normális volt, nyitott és nagyon jól megértettük egymást. Kimondottan jó vele beszélgetni, kevés az ilyen ember.

Mesélte, hogy nehéz neki a társkeresés. Ha az elején mondja el, akkor "elmenekülnek", ha 1 hónap után akkor "becsapva" érzik magukat a hölgyek. Olyat pedig nem szeretne, hogy elhallgat ilyen komoly dolgot.

Mi a véleményetek?

2022. febr. 21. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Ismerek hasonlokat.

Ők eleve olyan körökből szednek fel nőket akik haveri körbe tartoznak vagy szeretik a rosszfiúkat eleve. Illetve legelsőként azt mérik fel a csaj kicsoda milyen körökben forog, laza e, lehet e vele bandázni, meg esetleg az exe drogos volt e stb

Es amikor a csajt (aki kompetens es nem éppen egy eminens konyvtári moly) kezdik befűzni, a csaj meg vevő is, akkor elviszik magukkal a haverokhoz is, rossz körökbe is, mindenbe es kb a sok bandázás beszélgetések kapcsan kerul csak témába a múlt, el elvétve csak.

2022. febr. 21. 16:23
 2/16 anonim ***** válasza:

*Szóval rosszfiuk eleve rosszlányokkal kezdenek, ill olyan csajokkal akik rosszfiuk körében vannak vagy azokat szeretik.

Nem bevallásként hanem ezerbol az egyik sztoriként jön csak fel a téma a börtönről is. Mivel az ilyeneknek amugyis millio egyeb sztorijuk van magukrol.

2022. febr. 21. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 2 ex barátom börtön viselt, a második meg jelenleg is ül. Amíg engem nem bánt vagy a kutyámat addig semmi ellenvetesem nincs vele kapcsolatban! Legalább őszinte kezdjük itt ami manapság ritka. Nem vagyok cigány mielőtt itt jönne a duma!
2022. febr. 21. 16:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Az érintett személy már teljesen hétköznapi életet él. Meg nem mondanád róla. Ő se kisebbségi.

Egy jólszitulált értelmes és művelt személy, akinek van sötét múltja

2022. febr. 21. 16:40
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Én így ismerkedem, elég egy kép a BMW-ben, meg a börtöntetkó, sokan írnak rám csak kép alapján, társkeresőkön.

Olle 48F vállalkozó

8 év csillag

2022. febr. 21. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Jól szituált,értelmes és még művelt is.A műveltséget a börtön wc falairól szerezte biztosan...
2022. febr. 21. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az őszinteség a legfontosabb és jobb túlesni az elején az ilyen beszélgetéseken. Ha tényleg normális életet él azóta az illető, akkor a nő is belátja, hogy nincs akkora probléma, mint amilyen komolynak hangzik ez az egész. Persze bizonyítani kell és a nőnek pedig hagyni, hogy bizonyítson az illető.
2022. febr. 21. 16:57
 8/16 anonim ***** válasza:
28%
7-es.Kb. így fog bizonyítani:Többet esküszöm nem árulok drogot,ezentúl csak lányokat fogok futtatni...
2022. febr. 21. 17:03
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Előző voltam.Tudod a vér nem válik vízzé.
2022. febr. 21. 17:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is hitetlen vagyok ezzel kapcsolatban, de ha tényleg hajlandó bizonyítani és a nő kétségeit nem hisztinek veszi, akkor van rá esély, hogy megbízzon benne a nő. Persze nem mindegy, hogy mi miatt ült.
2022. febr. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!