Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek nincs lelkiismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek nincs lelkiismeret fúrdalásotok amiért az átlag pasik lassan kihalnak?

Figyelt kérdés
Most is élnek átlagos vagy nem túl menő pasik. Mer a szüleik generációjába egy átlag pasi is megházasodhatott és tovább adhatta a nem alfa génjeit. De! Manapság a csajoknak csak a kigyúrt nagydumás chad alfák kellenek. Így aztán az a lesúlytó hejzet állt elő, hogy az átlag vagy nem túl menő pasik örökre egyedűl maradnak és a génjeiket se adhassák tovább. Így szép lassan kihalnak a nők túlzott válogatóssága miatt.

2022. febr. 21. 09:20
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
83%

47 és 49

Az ócska, gyalázkodó provokációra írt válaszokra vagy megsértődve? Magunktól nem írnánk ilyeneket, mert az sem érdekel hogy léteztek, de ha már leálltok ilyen szánalmasan mártírkodni, akkor már csak eligazítunk titeket hogy merre meddig :)

2022. febr. 21. 21:15
 52/60 anonim ***** válasza:
90%
Ne legyél öntelt, #49-es. Nem örülünk a nyomorotoknak, senkit nem érdekel a magánéletetek, sőt, nem értjük, hogy titeket miért foglalkoztat a miénk.
2022. febr. 21. 21:21
 53/60 anonim ***** válasza:
82%
#49 és társai: AZért megnézném, hogy ha lehetőséged lenne, akkor kit választanál. Egy csinos, értelmes, szexi lányt, vagy egy ostoba, írni sem tudó, ronda lányt. Remélem az utóbbit, csak mert átérzed a helyzetét.
2022. febr. 21. 21:33
 54/60 anonim ***** válasza:
27%

#53 Ezek közül az értelmes játszik csak, a többi őszintén végtelenül nem érdekel. Hányingerem van a felszínességtől és a behülyített tömegektől, szerintem egy szellemi (vagy spirituális, ahogy tetszik) alapokra helyezett kapcsolat milliószor stabilabb és jobb, mint egy külsőségekre és kompromisszumokra alapuló erőltetett valami. Azért voltam felháborodva, mert az evolúcióval jönni ostobaság, hiszen az ember már rég kilépett abból a státuszból, amikor még rávetíthető volt a "survival of the fittest" elmélet.

Most jöhet a lepontozás, mást úgysem tudtok.

2022. febr. 22. 00:25
 55/60 anonim ***** válasza:
72%
Nincs, miért lenne? :D
2022. febr. 22. 01:16
 56/60 anonim ***** válasza:
90%
54-es. Valoban kileptt abbol a statuszbol. Ma mar lehet okosnak, ugyesnek, humorosnak, gazdagnak is lenni a genek tovabborokitesehez. Az, hogy te egyik kategoriaba sem tartozol, az a te hibad, nem pedig a noke. Igen, az eletkeptelenseg jele, hogy nem tudsz fejlodni es minden teren le vagy maradva. Az igenytelenseg pedig nem atlagos kategoria, azt a legkonnyebb kiszurni.
2022. febr. 23. 12:31
 57/60 anonim ***** válasza:
74%
NEm is értem, miért sírnak az emberek, hogy harap az oroszlán, mikor folyton a bajszukat rángatják? o.O
2022. febr. 23. 12:37
 58/60 anonim ***** válasza:
81%
Én férjnél vagyok, sajnos nem tudok rajtunk segíteni.
2022. febr. 23. 12:44
 59/60 anonim ***** válasza:
28%
Hmm, ha te nő lennél, hajlandó lennél szülni több olyan pasinak, akiknek nem jön össze a kapcsolat? (Azaz lehet, hogy szimplán szerencsétlenek, de az is lehet hogy okkal nem sikerül)
2022. febr. 23. 13:02
 60/60 anonim ***** válasza:
64%
A géneknek semmi köze ehhez. 40 felé közeledve soha egy fogtömésem sem volt, genetikailag ez kiváló dolog mert nem sokan mondhatják el. Ettől még nem lettem "alfa" xD Baromság.
2022. okt. 24. 18:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!