Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek nincs lelkiismeret fúrdalásotok amiért az átlag pasik lassan kihalnak?
Nincs, pont nem érdekelnek.
Azért vagyok a barátommal, mert számomra (!) nem átlagos, ahogyan számára én sem vagyok az. Pont azért jössz össze az adott emberrel, mert számodra többet ad, mint az átlag (bár ilyen helyesírással ne gondold, hogy átlagos vagy... ).
"heJzet állt elő, hogy az átlag vagy nem túl menő pasik örökre egyedŰl maradnak és a génjeiket se adhaSSák"
Inkább ez a lesúlytó... Téged nem az "átlagosságod" miatt kerülnek a nők 😂
Amúgy semmi atlagon felüli gént nem ad egy általan alfa hímnek titulált fazon, őket is ugyan úgy elviheti 50 évesen a szívinfarktus, vagy 30 évesen kopaszodnak... Most ezzel miért adnának többet. Ha letolnák a halyukat, éppen úgy neznének ki, mint a többiek. Ha meg a többiek kicsit igényesebbek volnának, akkor éppen úgy néznek ki, mint a letolt hajú alfák :D
Dolgozz az önbizalmadon, te incel, aztán talán ha a hozzállásod megváltozik, akkor találsz valakit magad mellé. De addig a te "génjeid" nem kellenek.
Alkalmazkodj.
“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one most adaptable to change”. - Charles Darwin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!