Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek nincs lelkiismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek nincs lelkiismeret fúrdalásotok amiért az átlag pasik lassan kihalnak?

Figyelt kérdés
Most is élnek átlagos vagy nem túl menő pasik. Mer a szüleik generációjába egy átlag pasi is megházasodhatott és tovább adhatta a nem alfa génjeit. De! Manapság a csajoknak csak a kigyúrt nagydumás chad alfák kellenek. Így aztán az a lesúlytó hejzet állt elő, hogy az átlag vagy nem túl menő pasik örökre egyedűl maradnak és a génjeiket se adhassák tovább. Így szép lassan kihalnak a nők túlzott válogatóssága miatt.

2022. febr. 21. 09:20
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
96%
Mellettem is kihalnának, mert akar a franc pulyát. 🤷‍♀️
2022. febr. 21. 10:53
 22/60 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy aki ilyen szinten nem képes helyesen írni, minden, csak nem átlag. Primitív szar vagy, Jóskám.
2022. febr. 21. 10:54
 23/60 anonim ***** válasza:
92%

Nincs, pont nem érdekelnek.

Azért vagyok a barátommal, mert számomra (!) nem átlagos, ahogyan számára én sem vagyok az. Pont azért jössz össze az adott emberrel, mert számodra többet ad, mint az átlag (bár ilyen helyesírással ne gondold, hogy átlagos vagy... ).

2022. febr. 21. 10:56
 24/60 anonim ***** válasza:
93%
A gyengék elhullanak, az erősek túlélnek, ez a természet rendje. Miért kellene emiatt bárkinek is rosszul éreznie magát?
2022. febr. 21. 11:01
 25/60 anonim ***** válasza:
96%
Ja, a rendes átlagos paseeek. Hány ilyentől kaptam visszautasítást, mert nem hasonlítottam az instamucikákhoz/kövér voltam nekik 58 kilósan. Azóta is egyedül vannak, én meg összejöttem egy "gonosz " külföldivel.
2022. febr. 21. 11:05
 26/60 anonim ***** válasza:
86%
Bárcsak kihalnátok, akkor legalább nem szemetelnétek tele az internetet a nyomorotokkal.
2022. febr. 21. 11:05
 27/60 anonim ***** válasza:
90%

"heJzet állt elő, hogy az átlag vagy nem túl menő pasik örökre egyedŰl maradnak és a génjeiket se adhaSSák"

Inkább ez a lesúlytó... Téged nem az "átlagosságod" miatt kerülnek a nők 😂

Amúgy semmi atlagon felüli gént nem ad egy általan alfa hímnek titulált fazon, őket is ugyan úgy elviheti 50 évesen a szívinfarktus, vagy 30 évesen kopaszodnak... Most ezzel miért adnának többet. Ha letolnák a halyukat, éppen úgy neznének ki, mint a többiek. Ha meg a többiek kicsit igényesebbek volnának, akkor éppen úgy néznek ki, mint a letolt hajú alfák :D

Dolgozz az önbizalmadon, te incel, aztán talán ha a hozzállásod megváltozik, akkor találsz valakit magad mellé. De addig a te "génjeid" nem kellenek.

2022. febr. 21. 11:28
 28/60 anonim ***** válasza:
86%

Alkalmazkodj.

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one most adaptable to change”. - Charles Darwin

2022. febr. 21. 11:34
 29/60 anonim ***** válasza:
95%
2022. febr. 21. 11:39
 30/60 anonim ***** válasza:
97%
Mintha egy magyaroszagi kisebbseghez tartoznal, olyan a helyesirasod. A nem szep ferfiaknak is vannak lehetosegei, csak ahhoz szukseges lenne stilus, intelligencia, ugyesseg, vagy barmi egyeb, amitol az atlagnal jobb. Aki nincs egyetlen olyan terulet sem az eletben, amiben jobb lenne az atlagnal, az korantsem atlagos, hanem az alja. Azokert meg senki nem hullajt konnyet. Nem kell mindenkinek tovabbadnia a genjeit, attol felhigulna a tarsadalom. Igenis szelektalodjon ki az, aki keptelen alkalmazkodni a jelenlegi korulmenyekhez.
2022. febr. 21. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!