Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek nincs lelkiismeret fúrdalásotok amiért az átlag pasik lassan kihalnak?
A nők átlag pasikkal vannak párban. Akikkel a nők vannak, nagyrészt ők az átlag.
Az alfa meg nem a nyikhaj konditerem szökevény, hanem az a férfi, aki felelősséget vállal önmagáért és a környezetéért.
A te írásképed pedig kiábrándító. Instant ban.
"Ó, Sanyi, te egy csodás pasi vagy, aki mellett el tudnám képzelni a jövőmet. De sajnos szakítanom kell veled, mert láttam egy girnyó, megszólalni sem merő srácot, és hát sajnos vigyázni kell a génjeire"
Valahogy így gondoltad?
Nincs. Nekem, mint mindenki másnak, csak egy életem van*, és szeretném úgy élni ahogy az nekem tetszik, köszönöm szépen.
Elhiszem, hogy nagyon szar magányosnak lenni, tényleg. Ugyanakkor egyrészt nem érzem magam arra kötelezve, hogy "jajjszegényPistikénekiskellpina" miatt összejöjjek csak úgy valakivel, akit nem szeretek.
Neki se lenne jó - először biztos bulis, persze, de elég hamar kellemetlen lesz neki is egy üres, szeretet nélküli kapcsolat. Mert a kapcsolatot lehet erőltetni, de az érzelmeket nem.
*Ha esetleg létezik is reinkarnáció, úgyse emlékszünk a korábbi életünkre, így nem számít.
Emberként megadatott nekünk a lehetőség, hogy tökéletesen tudjunk alkalmazkodni.
Nyitva áll előtted a lehetőségek tárháza: egy jól megválasztott frizura és öltözék sokat dob a megjelenéseden (és szakemberek is tudnak segíteni kiválasztani a stílusod), tudod magad online, könyveken keresztül vagy szakemberek segítségével képezni, pszichológus segít helyreállítani az önbizalmad (valljuk be, a sikeres pasik nem csak a kinézetüknek köszönhetik sikereiket, ne fogjátok arra) csomó hobbilehetőség van, ahol más embereket is megismerhetsz... satöbbi, satöbbi.
Élj velük, ne itt sírj!
Kihalni egy faj tud. Szép és kevésbé szép emberek mindig voltak és lesznek - két szép szülőnek is lehet csúnyácska gyereke, és fordítva.
Pláne azért is, mert a szépség relatív. Nekem meg pont, hogy az általatok "szuperchad"-nek tituált férfiak az antipatikusak.
Először azt hittem, hogy csak van néhány troll gyakorin, de körülnéztem és...Az emberek az interneten tényleg valami alternatív valóságban élnek, közben terjesztik a hülyeségeiket.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az összes elmebeteg kérdést és profilt törölném.
Idetéved egy átlagos fiatal, nem túl stabil önképpel, viszont alapvetően semmi problémával, sok gyökér kérdést olvasva meg lehet, lelki roncs lesz a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!